Ελένη Μενεγάκη: Συγκινημένη πίσω από τις κάμερες του ALPHAtv λίγο πριν το οριστικό «αντίο»

Η εξομολόγηση και οι φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: Συγκινημένη πίσω από τις κάμερες του ALPHAtv λίγο πριν το οριστικό «αντίο»

Συγκινημένη ήταν η Ελένη Μενεγάκη πίσω από τις κάμερες του ALPHAtv, την ώρα που έκαναν μοντάζ πάνω σε ένα αφιερωματικό βίντεο, με τους συνεργάτες της. Λίγο πριν το οριστικό «αντίο» που θα πει στους τηλεθεατές της, η παρουσιάστρια είδες μερικές από τις πιο όμορφες στιγμές της στην τηλεόραση.

Η Ελένη, ανήμερα της ονομαστικής της γιορτής είχε ανακοινώσει στον αέρα την ώρα της εκπομπής, ότι φέτος είναι η τελευταία χρονιά της στο κανάλι και γενικά στην τηλεόραση, καθώς από την επόμενη σεζόν θέλει να αφιερωθεί στην οικογένεια της και να κάνει όλα όσα δεν έκανε τα προηγούμενα χρόνια λόγω του αυξημένου φόρτου εργασίας.

Λίγες ημέρες λοιπόν πριν μας αποχαιρετήσει, έφτιαξε με τους συνεργάτες της ένα βίντεο, το οποίο θα προβληθεί στην τελευταία της εκπομπή και θα μας δείχνει μερικές από τις στιγμές της τα τελευταία 15 χρόνια στο κανάλι.

Συγκινημένη η Ελένη Μενεγάκη πίσω από τις κάμερες του ALPHAtv

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, μερικές φωτογραφίες από τη διαδικασία της διαλογής της με σκοπό να μας αποκαλύψει τι θα συμβεί την τελευταία ημέρα.

«Στιγμές γεμάτες συναισθήματα...αναμνήσεις...Σήμερα στο μοντάζ παρέα με τον Τόλη και την Ελένη συγκινηθήκαμε και θυμηθήκαμε αυτό το απίθανο πανηγύρι χαράς τα τελευταία 15 χρόνια στον Alpha. Κάποιες στιγμές θα τις δούμε ξανά μαζί την ερχόμενη εβδομάδα μέχρι και την Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020 που η εκπομπή Ελένη θα ρίξει τίτλους τέλους!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης της.

Τι θα συμβεί με τους συνεργάτες της Ελένης Μενεγάκη από τη νέα ητλεοπτική σεζόν; Μετά το τέλος της από τον ALPHA οι συνεργάτες της θα αξιοποιηθούν σε άλλα projects του σταθμού, όπως όλα δείχνουν! Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες φαίνεται πως ένας από αυτούς μετά από 10 χρόνια στο πλευρό της βασίλισσας της τηλεόρασης πάει... στην Ελεονώρα Μελέτη. Δείτε εδώ ποιος.