Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Μιλάει ανοιχτά χωρίς ενδοιασμούς για την Ελένη - «Αυτό δεν είναι μαγκιά;»

Όλα όσα δήλωσε για την αποχώρηση της και την κενή ζώνη στο κανάλι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Μιλάει ανοιχτά χωρίς ενδοιασμούς για την Ελένη - «Αυτό δεν είναι μαγκιά;»

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, μίλησε ανοιχτά και χωρίς ενδοιασμούς για την Ελένη Μενεγάκη και την απόφαση της να αποχωρήσει από την ελληνική τηλεόραση. Μεταξύ άλλων, σχολίασε πως η κίνηση της, ήταν «μαγκιά».

Η ίδια αναφέρθηκε στη νέα της εκπομπή στον Alpha, για το αν αναρωτήθηκε αν θα είναι εκείνη που θα αντικαταστήσει την παρουσιάστρια, αλλά και στη φιλία της με την Έλενα Χριστοπούλου. Όλα αυτά τα είπε στο περιοδικό Λοιπόν.

Η φιλία της με την Έλενα Χριστοπούλου

Είσαι έτσι γενικότερα ως άνθρωπος;

«Ναι, δεν υπάρχει η λέξη «φοβάμαι» για μένα, δεν υπήρξε ποτέ. Κι αν υπήρξε, ήταν όταν ήμουν, μικρή, γνωρίζοντας την Έλενα Χριστοπούλου, εξαφανίστηκε».

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Ελένη Μενεγάκη ALPHA

Μίλησε μου για τη φιλία σας και την εξαιρετική σχέση που διατηρείτε.

«Μόλις λες τη λέξη γυναίκα, σκέφτεσαι την Έλενα Χριστοπούλου, είναι γυναίκα με κεφαλαία γράμματα. Είναι πανέξυπνος άνθρωπος, με υψηλό το συναίσθημα του 10, κι αυτό είναι πολύ σημαντικό όταν προσεγγίζεις έναν άνθρωπο, ειδικά όταν απευθύνεσαι σε γυναίκες, που τις αγαπάς, τις βοηθάς, τις προστατεύεις, τις υπολογίζεις και τις σέβεσαι. Η Έλενα είναι ένας άνθρωπος που γνώρισα κι εμπιστεύτηκα από την πρώτη μέρα. Μαζί της ένιωσα άνετα, σαν να είμαι στο σπίτι με την οικογένεια μου. Μακάρι όλοι οι άνθρωποι να το νιώθουν αυτό».

Να σημειώσουμε πως πριν ξεκινήσει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στον ALPHAtv, ο φωτογραφικός φακός την «τσάκωσε» σε τρυφερές στιγμές με τον Snik στην παραλία. Δείτε εδώ καυτό υλικό.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για την Ελένη Μενεγάκη

Η αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη σ' έκανε ν' αναρωτηθείς αν θα είσαι εκείνη που θα την αντικαταστήσει;

«Είναι λογικό να ρωτάει ο κόσμος. Η Ελένη είναι μία γυναίκα που έχει αφήσει ιστορία, τη θαυμάζω πολύ, την εκτιμώ, τη σέβομαι, την αγαπώ. Έχω μεγαλώσει με την Ελένη Μενεγάκη, έχω περάσει τρομερές στιγμές όπως και με την κυρία Κορομηλά... Είναι δύο γυναίκες που έχουν αφήσει τεράστιο στίγμα στην τηλεόραση. Κανείς δεν παίρνει τη θέση κανενός, καθώς τέτοιες θέσεις δεν καλύπτονται. Η Ελένη Μενεγάκη αποχώρησε, ήταν δική της επιλογή, μπράβο της που το έκανε και το κάνει για τον εαυτό της. Ποια γυναίκα δεν θέλει να έχει αυτό το δικαίωμα και να πει: «Εγώ τώρα θέλω να φύγω και να ζήσω τη ζωή μου». Αυτό δεν είναι μαγκιά; Είναι κάτι που μου αρέσει πάρα πολύ. Σίγουρα, τώρα θα μείνει μια ζώνη κενή τηλεοπτικά και θα πρέπει να καλυφθεί, αλλά οι ζώνες και οι εκπομπές έχουν να κάνουν με τους ανθρώπους που μας βλέπουν πάνω απ' όλα, κι όχι μ' αυτούς που είναι μπροστά στην κάμερα. Εγώ δεν έχω δικαίωμα στο να ορίσω την ώρα και τη ζώνη, αυτό το ορίζει το κανάλι».

Αν τελικά σου ζητηθεί να καλύψεις αυτήν τη συγκεκριμένη ζώνη, ποια θεωρείς ότι θα είναι η αντιμετώπιση σου;

«Αν ο σταθμός το πιστεύει, θα είναι μεγάλη μου χαρά να το κάνω και να προχωρήσω. Το θέμα είναι να έχεις εμπιστοσύνη στους ανθρώπους που δουλεύεις, να υπάρχει μια ωραία ομάδα, αγάπη, πνεύμα ομαδικής συνεργασίας, από εκεί και πέρα, όλα γίνονται σε οποιαδήποτε ώρα κι οποιαδήποτε στιγμή».

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: "Η κυρία Ελένη Μενεγάκη..." - Το είπε

O ALPHA οργάνωσε το βράδυ της Πέμπτης ένα cocktail πάρτι στο εστιατόριο Botrini στο Χαλάνδρι και ένα από τα πρόσωπα των ημερών, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μας μίλησε πρώτη φορά για την επερχόμενη συνεργασία τους αλλά έκανε και μια δήλωση για την Ελένη Μενεγάκη που σίγουρα θα συζητηθεί.

Πολλοί ήταν εκείνοι που πιστεύουν πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα πάρει την θέση της Ελένης Μενεγάκη στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA. Ωστόσο, εκείνη έβαλε τέλος σε όλα αυτά που ακούγονται με την αποκλειστική δήλωση που έκανε στο Youweekly.gr:

"Η Κυρία Ελένη Μενεγάκη είναι η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης, όπως πολύ σωστά λένε όλοι. Δεν ήρθα εδώ για να πάρω την θέση κανενός. Έχω μάθει να χαράζω τα δικά μου βήματα. Την κυρία Μενεγάκη την σέβομαι, την θαυμάζω, είναι φανταστική. Καμία δεν θα είναι σαν εκείνη, γιατί είναι μία και μοναδική σε αυτό που έκανε."

Αυτά μας είπε αποκλειστικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, έχοντας ένα μεγάλο χαμόγελο, όπως πάντα!

Ωστόσο, δείτε εδώ πριν λίγες ημέρες πως η Σίσσυ Χρηστίδου το τερμάτισε με τις δηλώσεις της για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου! Δεν φαντάζεστε τι είπε στον αέρα του OPEN.