Ευχάριστα νέα για την Σμαράγδα Καρύδη - Αποκάλυψε η ίδια ότι...

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ευχάριστα νέα για την Σμαράγδα Καρύδη - Αποκάλυψε η ίδια ότι...

Ευχάριστα είναι τα νέα που έγιναν γνωστά για την Σμαράγδα Καρύδη. Συγκεκριμένα, τα αποκάλυψε η ίδια. Η ηθοποιός, επιστρέφει στην τηλεόραση σε αγαπημένη σειρά.

Η Μουρμούρα, πήρε το πράσινο φως για τη νέα τηλεοπτική σεζόν και ένα από τα πρόσωπα που θα δούμε στα νέα επεισόδια θα είναι η Σμαράγδα Καρύδη.

Σμαράγδα Καρύδη Μην αρχίζεις την μουρμούρα

Η αποκάλυψη της Σμαράγδας Καρύδη για τα ευχάριστα νέα

Σε συνέντευξή της στο 7 μέρες TV και στον Γιάννη Βίτσα, η Σμαράγδα Καρύδη αποκάλυψε τον ρόλο της και αναφέρθηκε σε αυτό το νέο της επαγγελματικό βήμα στην τηλεόραση.

«Υποδύομαι μία κρητικιά εκδότρια που συναντά το ζευγάρι. Έρχεται σε επαφή με το Μηνά και τη Βούλα αφού ουσιαστικά πρόκειται να εκδώσει το βιβλίο της τελευταίας. Πρόκειται για μία περσόνα έντονη, υπέρμετρα προκλητική, υπερβολική που δεν περνάει με τίποτα απαρατήρητη και θα αναστατώσει ολοκληρωτικά τη ζωή του ζευγαριού. Συνηθίζει να πηγαίνει στο σπίτι τους, σχεδόν με θράσος αφού οι επισκέψεις της διαρκούν υπερβολικά πολύ.

Καταρχάς χαίρομαι πολύ που θα παίξω μαζί με τόσο καλούς ηθοποιούς. Αυτό για μένα αποτελεί βασική προτεραιότητα. Η Μουρμούρα έχει εξαιρετικούς ηθοποιούς και ένα μοναδικά καλογραμμένο σενάριο. Επίσης στο συνεργείο υπάρχουν πολλοί από τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα “Στο παρά πέντε” και χάρηκα από καρδιάς, που τους είδα ξανά”». Δείτε που την «τσάκωσε» πρόσφατα ο φακός και θα μείνετε!

Ευχάριστα ήταν τα νέα που έκανε γνωστά η Σμαράγδα Καρύδη και για τον Θοδωρή Αθερίδη

Ο Θοδωρής Αθερίδης σήμερα έχει γενέθλια και η Σμαράγδα Καρύδη "λυγίζει" με το νέο της ποστ και τα γλυκά και αστεία λόγια της για αυτόν. Εσείς είδατε το μήνυμά της;

Ο Θοδωρής Αθερίδης είναι ηθοποιός, συγγραφέας και σκηνοθέτης της τηλεόρασης, του θεάτρου και του κινηματογράφου. Φοίτησε στο 40ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης ενώ στο Λύκειο ασχολήθηκε με τη φωτογραφία. Αποφοίτησε απο το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος το 1987.

Ωστόσο η σημερινή μέρα που γιορτάζει και τα γενέθλιά του, είναι διαφορετική, και αυτό γιατί όχι μόνο γιορτάζει, αλλά είναι και σε καραντίνα. Θέλοντας να του φτιάξει την διάθεση η αγαπημένη του λοιπόν, αποφάσισε να τον βγάλει μια φωτογραφία και να σχολιάσει μάλιστα, "Πέρσι και πρόπερσι τον ξεγελούσα γιατί έβαζα τα νούμερα ανάποδα. Φέτος δεν γινόταν κάτι γι αυτό κοιτάει αλλού... #birthdayboy atheridis_thodoris_official #birthdaycake υπέροχη και έξω και μέσα adalivitsanou".