Κάτια Δανδουλάκη: Η απίστευτη αποκάλυψη για το γάμο της - «Ο παπάς απόρησε όταν μας είδε να...»

Τους άφησε όλους άφωνους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κάτια Δανδουλάκη: Η απίστευτη αποκάλυψη για το γάμο της - «Ο παπάς απόρησε όταν μας είδε να...»

Μια απίστευτη αποκάλυψη για το γάμο της έκανε η Κάτια Δανδουλάκη, η οποία βρέθηκε καλεσμένη χθες το βράδυ στην εκπομπή, «Αυτός και ο άλλος».

Η επιτυχημένη ηθοποιός, αναφέρθηκε στην αντίδραση που είχε ο παπάς, όταν τους είδε να φεύγουν σε διαφορετικές κατευθύνσεις μετά το μυστήριο.

«Ήταν μια καθημερινή ημέρα που δεν άλλαξε το πρόγραμμά της. Πήγαμε στη Ρηγίλλης, σε ένα εκκλησάκι, παντρευτήκαμε. Πήγα εγώ μετά στη Λάμψη να κάνω το γύρισμα, μάλιστα τότε ήμουν με τον Χρήστο τον Πολίτη που δεν ήξερε τίποτα και ο Μάριος πήγε στο Βήμα να γράψει το άρθρο του. Ο παππάς όταν μας έβλεπε να βγαίνουμε απόρησε, «δηλαδή θα πάτε χώρια;» μας έκανε.

Κάτια Δανδουλάκη γάμος

Πήγα λοιπόν εγώ στο γύρισμα και με βάλανε στο τελεφερίκ μαζί με τον Χρήστο. Η κάμερα ήταν μπροστά μας και μας έλεγαν ότι πρέπει να μιλάμε. Του λέω, «Χρήστο, πρέπει να μιλάμε», «Ναι, τι να λέμε;» μου κάνει. «Θα σου πω εγώ, παντρεύτηκα» του λέω και γέλασε, νόμιζε ότι του λέω σαχλαμάρες. Λέω, «Χρήστο μου είναι αλήθεια, στο λέω γιατί δεν ακούν οι κάμερες. Παντρεύτηκα πριν μια ώρα» και γύρισε και μου έκανε μια αγκαλιά και μου έδωσε ένα φιλί, δεν την ξεχνάω εκείνη τη στιγμή» είπε χαρακτηριστικά η Κάτια Δανδουλάκη. Δείτε εδώ ένα απίστευτο spoiler που έκανε για τις Άγριες Μέλισσες.

Όταν η Κάτια Δανδουλάκη μίλησε πρώτη φορά για το γάμο της μας άφησε κάγκελο

Η Κάτια Δανδουλάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά στον ΣΚΑΙ και μίλησε για την προσωπική της ζωή.

Κάτια Δανδουλάκη γάμος

Μεταξύ άλλων, η ηθοποιό αποκάλυψε ότι πηγαίνει σε μαγαζιά που δεν τη γνωρίζουν ενώ παρά τη πίεση που δέχτηκε από τον παρουσιαστή για να της αποκαλύψει έστω αν αυτά τα μαγαζιά είναι στην Αθήνα, εκείνη αρνήθηκε και συνέχισε: «Όταν σου λέω έκανα γάμο στο κέντρο της Αθήνας, την περίοδο που έκανα τη «Λάμψη», και δεν το πήρε χαμπάρι κανένας πόσο πιο κρυφό άτομο μπορείς να βρεις απέναντι σου; Όταν θέλεις να κάνεις κάτι, το κάνεις! Και εγώ το ευχαριστήθηκα…».

Κάτια Δανδουλάκη γάμος