Οριστικοί τίτλοι τέλους για τα Μεσάνυχτα - Αυτό είναι το μέλλον της Ελεονώρας Μελέτη στην τηλεόραση

Ανατροπή

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Οριστικοί τίτλοι τέλους για τα Μεσάνυχτα - Αυτό είναι το μέλλον της Ελεονώρας Μελέτη στην τηλεόραση

Οριστικοί είναι πλέον οι τίτλοι τέλους στην εκπομπή Μεσάνυχτα που παρουσιάζει με επιτυχία η Ελεονώρα Μελέτη. Ωστόσο, πιο θα είναι το μέλλον της παρουσιάστριας στην τηλεόραση από τη νέα τηλεοπτική σεζόν;

Η εκπομπή ρίχνει αυλαία σε λίγες ημέρες από σήμερα με την παρουσιάστρια να κάνει διακοπές μέχρι να επιστρέψει και πάλι στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με ένα νέο project στον ALPHA.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα, η Ελεονώρα Μελέτη το γυρίζει στην... ενημέρωση καθώς από τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα αναλάβει ένα μαγκαζίνο στη ζώνη 11-1.

Το όνομα της εκπομπής ωστόσο, δεν έχει οριστεί ακόμη και όπως όλα δείχνουν στο μεγαλύτερο μέρος της εκπομπής η παρουσιάστρια θα είναι μόνη της.

Η Σίσσυ Χρηστίδου πάνω στη συζήτηση τους, πρόσθεσε πως κάποιες πληροφορίες θέλουν τον Νίκο Μάνεση να αναλαμβάνει την επιμέλεια της εκπομπής. Στην εκπομπή της θα δούμε και έναν σημαντικό συνεργάτη της Ελένης Μενεγάκη.

Πως τα πάει η Ελεονώρα Μελέτη με τα Μεσάνυχτα σε τηλεθέαση λίγο πριν τους τίτλους τέλους;

Συγκλονιστική και άκρως καθηλωτική ήταν η χθεσινοβραδινή εκπομπή 15/6, Μεσάνυχτα, της Ελεονώρας Μελέτη στον ALPHA και τα νούμερα το απέδειξαν και με το παραπάνω. Η παρουσιάστρια "χτύπησε φλέβα" αφού πρόβαλε τον δικηγόρο της 35χρονης από την υπόθεση στην Καλλιθέα με το βιτριόλι που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Το κοινό προσηλωμένο στα λόγια του δικηγόρου, Σάκης Κεχαγιόγλου, δεν τόλμησε να αλλάξει κανάλι με αποτέλεσμα αυτού η Ελεονώρα Μελέτη μετά από αρκετό καιρό να κατακτήσει την πρωτιά της late night ζώνης.

Αυτά είναι τα νούμερα της Ελεονώρας Μελέτη με τον δικηγόρο της 35χρονης που προκάλεσαν πανικό στον ALPHA

Δικηγόρος 35χρονη βιτριόλι Μεσάνυχτα ALPHA

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια έφτασε στο δυναμικό κοινό το απίστευτο 16,2 αφήνοντας τον ανταγωνισμό πίσω ενώ τα τέταρτά της πήραν φωτιά: 14,1-13,8-16,5-16-17,9-19,1

Late night

  • ΑΝΤ1: Ενώπιος Ενωπίω 13,2
  • ALPHA: Μεσάνυχτα 16,2
  • STAR: Κ2 15,2
  • ΣΚΑΙ: Blue Planet 5.9
  • Mega: Πενήντα Πενήντα 8,4