"Έμεινε" η Ματίνα Νικολάου με την ατάκα για το Νίκο Μουτσινά - «Βάλε τον φαλακρό τον κύριο»

Αυτό δεν το περίμενε! Ποια πέταξε την ατάκα...φωτιά;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Καλεσμένη στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα», βρέθηκε η Ματίνα Νικολάου, η ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά. Ωστόσο, μια ατάκα που πέταξαν για τον παρουσιαστή την έκανε να... "μείνει" στον αέρα. «Βάλε τον φαλακρό κύριο», ειπώθηκε.

Αφορμή στάθηκε η ερώτηση της Σίσσυς Χρηστίδου πόσο χρονών είναι ο γιος της και αν παρακολουθεί την εκπομπή ή βίντεό της στο Youtube, λέγοντας πως οι δικοί της γιοι και οι φίλοι τους στο σχολείο παρακολουθούν μερικά βίντεο της στον ελεύθερο χρόνο τους.

Η ατάκα για το Νίκου Μουτσινά που έκανε την Ματίνα Νικολάου να "μείνει"

Ενώ στη συνέχεια η Σίσσυ Χρηστίδου, αποκάλυψε πως οι γιοι της απολαμβάνουν να βλέπουν την εκπομπή, «Καλό μεσημεράκι» λέγοντας:

Ματίνα Νικολάου Νίκος Μουτσινάς

«Εμένα τα παιδιά μου τη βλέπουν την εκπομπή, την απολαμβάνουν και μου λένε "βάλε τον φαλακρό τον κύριο", δεν ξέρουν το όνομά του αλλά γελάνε», είπε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια. Δείτε εδώ την τηλεφωνική παρέμβαση που «πάγωσε» τον Νίκο Μουτσινά.

Για αυτό το λόγο αποκαλούν την Ματίνα Νικολάου... κατσαρίδα

Ματίνα Νικολάου ή αλλιώς η τηλεοπτική Βάνια, αποκάλυψε το λόγο που οι φίλοι της, την φωνάζουν κατσαρίδα. Η ίδια η Ματίνα Νικολάου το κορίτσια του Νίκου Μουτσινά στην εκπομπή, εξήγησε στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» πώς πήρε αυτό το παρατσούκλι με αποτέλεσμα να της μείνει μέχρι και σήμερα.

«Στην παρέα, κάποια στιγμή αποφασίσαμε να βγάλουμε τα ονόματά μας, ο καθένας να αντιπροσωπεύει κάποιο ζώο. Διάλεξαν να με λένε κατσαρίδα. Έχει μία βάση αυτό που λένε, επειδή επιβιώνει σε όλες τις συνθήκες. Φαντάζομαι κι άλλοι επιβιώνουν κι ας μην είναι κατσαρίδες. Πέρασα κάποιες δύσκολες στιγμές στη ζωή μου λόγω χωρισμού και διάφορες δυσκολίες στη δουλειά», εξομολογήθηκε η Ματίνα Νικολάου.