Καλύτερα δεν γίνεται: Απίστευτες σπόντες για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - «Και να με κάνει unfollow δεν...»

Την «άδειασαν» κανονικά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Καλύτερα δεν γίνεται: Απίστευτες σπόντες για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - «Και να με κάνει unfollow δεν...»

Απίστευτες είναι οι σπόντες που πετάχτηκαν από την εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, με αφορμή τις συνεργασίες της που είχε κάνει όταν βρισκόταν στον ALPHA.

Απόσπασμα από την συνάντηση που είχε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με την Κατερίνα Καινούργιου προβλήθηκε στον αέρα της εκπομπής και αφού τελείωσε ξεκίνησαν τα σχόλια.

Όπως ανέφερε η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων, όταν έφυγε από τον ALPHA έφυγε με το καλό και είχε πολύ καλές σχέσεις με όλους. Ωστόσο, η Φωτεινή Πετρογιάννη, είχε αντίθετη άποψη.

Εννοεί μήπως στο κτίριο; Στο κτίριο φέρθηκε πολύ καλά. Και στη διοίκηση την προηγούμενη φέρθηκε πολύ καλά και της φέρθηκαν πολύ καλά. Κανάλια όμως δεν είναι μόνο η διοίκηση και το κτίριο, είναι και οι άνθρωποι που δουλεύουν μαζί σου καμια φορά», είπε μεταξύ άλλων η Φωτεινή Πετρογιάννη και συνέχισε:
«Ήμασταν εμείς εδώ, φρουροί, οι φρουροί της Αχαΐας».

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Καλύτερα δεν γίνεται

«Και να με κάνει unfollow δεν με πειράζει καθόλου. Είναι από τα unfollow που και να γίνει δεν με απασχολεί καθόλου», είπε λίγο μετά η δημοσιογράφος.

Αφορμή για τις απίστευτες σπόντες στάθηκε η εμφάνιση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στην Κατερίνα Καινούργιου

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου βρέθηκε καλεσμένη η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και έλυσαν την κόντρα που είχε δημιουργηθεί ανάμεσα τους. «Είπατε χοντρά πράγματα» της είπε η δεύτερη μεταξύ άλλων σε έντονο ύφος στον αέρα.

Οι δυο πρώην φίλες, με την συνάντηση του αυτή, θέλησαν να βάλουν ένα τέλος στην παρεξήγηση τους. Οι ατάκες που πέταξε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ήταν... φωτιά, ενώ από την άλλη η παρουσιάστρια θέλησε να μάθει τι είχε συμβεί και δεν έδωσε συνέντευξη στο ρεπόρτερ της εκπομπής της.

«Θέλω να σου πω την αλήθεια, εκτιμώ πάρα πολύ που ήρθε γιατί πίστευα ότι δεν θα έρθεις» , της είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου, με την Κωνσταντίνα να απαντάει: «Μα θα ερχόμασταν!» .

«Μπορεί να διαφωνώ σε κάποια πράγματα και θα τα πούμε, αλλά έχεις πολύ ωραίο γούστο…» , είπε στη συνέχεια η Κατερίνα για το κόσμημα που της έκανε δώρο και έπειτα την ρώτησε ευθέως: «Τι έχεις μαζί μου; Γιατί δεν μιλούσες στον ρεπόρτερ μας...» . «Καλέ τίποτα! Ιησούς Χριστός..» , απάντησε η Κωνσταντίνα και συνέχισε : «Θα πω την αλήθεια χωρίς φόβο και πάθος» .

Κατερίνα Καινούργιου Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

«Εγώ θέλω να το λύσουμε για να μη νομίζουν ότι είναι κάτι προσωπικό. Ειλικρινά, δεν θα πω ότι είναι όλα καλά. Εγώ στενοχωρήθηκα. Νόμιζα ότι κάτι έχεις μαζί μας…» , εξομολογήθηκε η Κατερίνα, με την καλεσμένη της να ξεκαθαρίζει: «Δεν αντιλήφθηκα ότι θα δημιουργούνταν όλος αυτός ο πανικός...Σε εσένα θα ερχόμουν έτσι κι αλλιώς...» .

«Έχετε πει χοντρά πράγματα για εμένα. Λύθηκαν και για αυτό είμαστε εδώ. Είπες ότι «αναγκαστικά την παίζουν την κοπέλα» και «η συμπαίκτρια του Ζώτου» . Δεν είναι ωραίο να το λες αυτό. Δεν πειράζει, ας μην με παίζεται. Εγώ δεν αγνοώ κανέναν...», είπε σε έντονο ύφος η Σπυροπούλου.

«Οι δημοσιογράφοι μας μετέφεραν ότι γενικότερα υπήρχε μια άρνηση να μιλήσεις στην εκπομπή μας και σε είδα να μιλάς μετά στην κάμερα του Happy Day… Οφείλω να υπερασπιστώ την δημοσιογραφική ομάδα μου και να πω τους λόγους που εμείς θιχτήκαμε… Να μην φαινόμαστε κωλοτούμπες και ότι όλα μέλι γάλα...» , της απάντησε στο τέλος η Κατερίνα. Μια κόντρα ωστόσο, και ανάμεσα στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με την Χριστίνα Παππά.