Αννίτα Πάνια: Το τηλεφώνημα που δέχτηκε στο OPEN - «Σε είχα δει με τον Καρβέλα στο...»

«Πάγωσε» στον αέρα της εκπομπής της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αννίτα Πάνια: Το τηλεφώνημα που δέχτηκε στο OPEN - «Σε είχα δει με τον Καρβέλα στο...»

Ένα τηλεφώνημα απρόσμενο δέχτηκε η Αννίτα Πάνια στον αέρα της εκπομπής της στο OPEN. Ο τηλεθεατής που την κάλεσε, αποκάλυψε πως την είχε δει στο παρελθόν με τον Νίκο Καρβέλα.

Η παρουσιάστρια έμεινε με το στόμα ανοιχτό όταν τον άκουσε να λέει: «Έχω από το 2007 να σε δω, με τον κ. Καρβέλα που σε είχα δει στο εργοστάσιο των CD. Περιμένω τόσα χρόνια να μιλήσω μαζί σου».

«Εργοστάσιο με CD; Δουλεύετε σε κάποιο στούντιο;», αναρωτήθηκε η Αννίτα Πάνια. «Δούλευα κάποτε σεκιούριτι εκεί και σε θυμάμαι από τότε. Σε παρακολουθώ όλα τα χρόνια», διευκρίνισε ο τηλεθεατής και γέλασε.

Να πούμε πως εκτός τηλεόρασης θα βρεθεί η Αννίτα Πάνια από τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Δείτε τι συμβαίνει εδώ.

Αννίτα Πάνια: Έξαλλη στον αέρα του OPEN - «Δεν μπορώ...»

Έξαλλη έγινε η Αννίτα Πάνια στη σημερινή εκπομπή της, στον αέρα του Open, με τη γνωστή παρουσιάστρια να λέει πως δεν μπορεί ούτε λεπτό να κοιτάζει την οθόνη από ένα πραγματικά αηδιαστικό ρεπορτάζ που της παρουσίασε ένας συνεργάτης της.

Η εκπομπή της Αννίτας Πάνια έχει ιδιαίτερη θεματολογία και έτσι ένα από τα θέματα που ακούστηκαν σήμερα, έδειξε να μην ευχαριστεί καθόλου την παρουσιάστρια.

Γι΄αυτό το λόγο έγινε έξαλλη η Αννίτα Πάνια

Συγκεκριμένα, ένας από τους συνεργάτες της, της μίλησε για ένα φαινόμενο που έχει παρατηρηθεί, με ποντίκια τα οποία προκειμένου να επιβιώσουν, τρώνε το ένα το άλλο. Με το που αντίκρισε τις εικόνες στο μόνιτορ, η Αννίτα Πάνια, σηκώθηκε από τη θέση και άρχισε να κρύβει το πρόσωπό της.

Αννίτα Πάνια έξαλλη στο Open

Η παρουσιάστρια θέλησε να εκφράσει το πόσο πολύ της αηδιάζει το συγκεκριμένο θέαμα και γι΄αυτό προσπάθησε να απομακρυνθεί όσο πιο πολύ μπορούσε από την οθόνη. Ρίξτε και μια ματιά στα νούμερα που έκανε την προηγούμενη εβδομάδα η Αννίτα Πάνια στην ξεχωριστή εκπομπή της.

Δείτε την αντίδρασή της στο παρακάτω βίντεο: