Συγκίνηση στο πλατό της Σίσσυς Χρηστίδου - Το μήνυμα αγάπης που δέχτηκαν στον αέρα

Ποιος το έστειλε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Συγκίνηση στο πλατό της Σίσσυς Χρηστίδου - Το μήνυμα αγάπης που δέχτηκαν στον αέρα

Συγκίνηση επικράτησε στο πλατό της εκπομπής «Έλα χαμογέλα». Συνεργάτης της Σίσσυς Χρηστίδου δέχτηκε στον αέρα ένα μήνυμα αγάπης και θέλησε να το μοιραστεί και να στείλει την απάντηση του.

Συγκεκριμένα, ο γιος της παρουσιάστριας έστειλε στον νονό του, Mike ένα πολύ τρυφερό μήνυμα, καθώς θέλησε να του πει πως τον αγαπάει.

«Πριν πάμε στο πρόγραμμά μας θέλω να στείλω ένα ιδιαίτερο φιλί και μια πελώρια αγκαλιά σε έναν συγκεκριμένο τηλεθεατή, τον Mike γιατί μου έστειλε ένα πολύ αγαπησιάρικο μήνυμα, με καθήλωσε, με συγκίνησε. Είναι ηχητικό μήνυμα, «Σ’ αγαπάω νονέ» ανέφερε ο Παύλος Σταματόπουλος.

Συνεργάτης της εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, έφυγε οριστικά από το OPENtv και την ανακοίνωση έκανε η παρουσιάστρια με το ξεκίνημα του «Έλα χαμογέλα». Τι συνέβη;

Σίσσυ Χρηστίδου Έλα χαμογέλα OPEN

«Πάγωσε» η Σίσσυ Χρηστίδου στο OPEN - Το μήνυμα που έλαβε στην εκπομπή

«Πάγωσε» για λίγα δευτερόλεπτα στην εκπομπή της στον αέρα του OPEN η Σίσσυ Χρηστίδου, καθώς δέχτηκε ένα μήνυμα στο κινητό της. Ωστόσο, όταν το άνοιξε και είδε ποιος είναι «έσκασε» στα γέλια.

Στη ροή της εκπομπής τους έδειξαν πλάνα από την πρεμιέρα της Χρύσπα στο νυχτερινό κέντρο όπου ξεκίνησε να τραγουδάει. Εκείνη τη στιγμή που τα πρόβαλλαν ο Πάυλος Σταματόπουλος παρατήρησε μια λεπτομέρεια στην εμφάνιση της.

Συγκεκριμένα, την ίδια είχε κάνει η Ναταλία Γερμανού στην επίσημη φωτογράφιση για την εκπομπή της. Μάλιστα, αυτό δεν έμεινε ασχολίαστο από την ίδια την παρουσιάστρια η οποία παρακολουθούσε το «Έλα χαμογέλα».

«Ίδιες, φτυστές» έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια στο μήνυμά της που έστειλε στην Σίσσυ Χρηστίδου. Ωστόσο, δείτε εδώ ποιο είναι το μέλλον της Σίσσυς στο Open.

Σίσσυ Χρηστίδου Ναταλία Γερμανού μήνυμα