Θα γίνει πατέρας πρώην σύντροφος της Μαίρης Συνατσάκη - Περιμένει το πρώτο του παιδί

«Έσκασε» σαν έκπληξη η είδηση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θα γίνει πατέρας πρώην σύντροφος της Μαίρης Συνατσάκη - Περιμένει το πρώτο του παιδί

Πατέρας για πρώτη φορά πρόκειται να γίνει πρώην σύντροφος της Μαίρης Συνατσάκη. Ο ίδιος και η σύντροφος του, περιμένουν να γεννηθεί με ανυπομονησία το παιδάκι τους.

Αυτός είναι ο πρώην σύντροφος της Μαίρης Συνατσάκη που θα γίνει πατέρας

Ο λόγος για τον Μύρωνα Στρατή και την αγαπημένη του, Κατερίνα Ζαρπάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Real», θα αποκτήσουν ένα αγοράκι σε μερικές εβδομάδες.

Το ζευγάρι μετράει 4 χρόνια σχέσης και έχει καταφέρει να κρατήσει τη ζωή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για να την προστατεύσουν από τα σχόλια.

Μαίρης Συντασακη Μύρωνας Στρατής

«Την έχω προστατέψει πολύ αυτή τη σχέση και, αν με ρωτήσεις, θα σου πω ότι δεν ξέρω αν είμαι έτοιμος να την εκθέσω. Είχα μια σχέση «επώνυμη» πριν από κάποια χρόνια, η οποία είχε απασχολήσει πολύ τον κόσμο. Τότε είχα σοκαριστεί, γιατί όταν βλέπεις τον εαυτό σου σε ένα περιοδικό και δίπλα είναι η κοπέλα σου είναι σαν να βλέπεις τον εαυτό σου σε ταινία», είχε δηλώσει ο αγαπημένος τραγουδιστής για τη σχέση του. Δείτε εδώ την Μαίρη Συνατσάκη με συνεργάτες του Νίκου Μουτσινά στο νέο της επαγγελματικό βήμα

Μαίρη Συνατσάκη - Μύρωνας Στρατής: Οι δυο πρώην ξανά "μαζί"! Δεν φαντάζεστε τι έκαναν!

Η Μαιρή Συνατσάκη βρέθηκε ξανά μαζί με τον πρώην της Μύρωνα Στρατή και δεν φαντάζεστε τι έκαναν. Οι δυο τους ήταν ζευγάρι για τέσσερα χρόνια και η σχέση τους έληξε άδοξα περίπου το 2014, ενώ όλοι περίμεναν πως θα ανέβαιναν τα σκαλιά της εκλησσίας.

Η πρώην παρουσιάστρια και ο τραγουδιστής ήταν σε σχέση για τέσσερα χρόνια και υπήρξαν ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της showbiz, ενώ όλοι περίμεναν πως θα ανέβουν τα σκαλιά της εκλησσίας.

Ωστόσο, η Μαίρη Συνατσάκη σήμερα είναι σε σχέση με τον Αιμιλιανό Σταματάκη, γεγονός που δεν την σταμάτησε να πάει στο σπίτι του Μύρωνα Στρατή, να μαγειρέψουν και να κάνουν μια αναδρομή πίσω στην σχέση τους. Φυσικά όλα αυτά έγιναν στο πλαίσιο της εκπομπής στο youtube που διατηρεί ο τραγουδιστής. Εντωμεταξύ η Μαίρη μάλλον ετοιμάζει και την επιστροφή της στην τηλεόραση. Δείτε σε ποιο κανάλι

Η ίδια μάλιστα δεν δίστασε να στείλει και και χαιρετίσματα στους γονείς του Μύρωνα και ειδικά στη μαμά του, την κυρία Σοφία, ενώ αναφέρθηκαν και στη σχέση τους που ξεκίνησε το 2010.

Οι δυο τους πλέον φαίνεται πως είναι πολύ καλοί φίλοι και έχουν αφήσει πίσω στο παρελθόν τον χωρισμό τους.

Δείτε το βίντεο: