Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της showbiz - Επίσημα σε σχέση ηθοποιός από τις 8 Λέξεις

Η πρώτη κοινή ανάρτηση

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της showbiz - Επίσημα σε σχέση ηθοποιός από τις 8 Λέξεις
News 28.06.2020 17:09
Από Ελένη Ζουγανέλη

Ένα νέο ζευγάρι έχουμε στην showbiz και η αποκάλυψη έγινε. Μπορεί πολλές να ήταν οι φήμες που ήθελαν τον ηθοποιό από τις 8 Λέξεις να είναι σε σχέση, κάτι που επισημοποιήθηκε.

Το ζευγάρι έκανε την πρώτη του κοινή ανάρτηση, επιβεβαιώνοντας έτσι το γεγονός πως είναι μαζί και μάλιστα, πολύ ερωτευμένοι.

Ο λόγος για τον πρωταγωνιστεί της σειράς 8 Λέξεις, Στέφανο Μιχαήλ. Μπορεί να είχε βρεθεί καλεσμένος στο Happy Day και να απέφυγε να μιλήσει για την προσωπική του ζωή, ωστόσο όπως φαίνεται θέλησε να το κάνει μόνος του με τον πιο όμορφο τρόπο.

Ο Στέφανος Μιχαήλ λοιπόν είναι σε σχέση με την Νάταλι Κάτερ, την πρώην σύντροφο του Δώρου Παναγίδη με τον οποίο έχουν αποκτήσει ένα παιδάκι. Δείτε εδώ τι είπε ο Στέφανος Μιχαήλ για το unfollow στην Δανάη Παππά.

Στέφανος Μιχαήλ 8 Λέξεις Νάταλι Κάτερ σχέση

Με αυτές τις φωτογραφίες ξεκίνησαν οι φήμες για τον ηθοποιό από τις 8 Λέξεις και τη σχέση του

Στέφανος Μιχαήλ 8 Λέξεις

Στέφανος Μιχαήλ σχέση

Νάταλι Κάτερ Στέφανος Μιχαήλ

Πηγή: ilovestyle.com

Λίγα λόγια για τον Στέφανος Μιχαήλ

Ξεκίνησε να σπουδάζει δασονόμος. Δοκίμασε να πάει για σπουδές στην Αυστρία, γιατί η μητέρα του κατάγεται από εκεί, αλλά στους δύο μήνες επέστρεψε. Η ευκαιρία να ασχοληθεί με την υποκριτική του δόθηκε όταν γνώρισε τον Κούλη Νικολάου. Προηγουμένως είχε παίξει σε κάποια διαφημιστικά και όταν τον ρώτησε, αν θα τον ενδιέφερε να κάνει δοκιμαστικά για τα την Κυπριακή σειρά «Άσπρα Μπαλόνια», του απάντησε θετικά. Μετά την πρώτη σειρά, τη σεζόν 2013-2017 ήρθε το «Μπρούσκο» στον ANT1 που είχε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Τη σεζόν 2017-2019 πρωταγωνιστεί στη δραματική σειρά του ALPHA «Το Τατουάζ» δίπλα σε πολύ γνωστούς ηθοποιούς όπως η Εβελίνα Παπούλια, η Μυρτώ Αλικάκη, ο Απόστολος Γκλέτσος και άλλοι.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ο Στέφανος Μιχαήλ μιλάει για τις 8 Λέξεις και τις τηλεοπτικές "βόμβες" που έχει ρίξει

Ο Στέφανος Μιχαήλ από το Tατουάζ σου δείχνει τη θετική πλευρά της καραντίνας

Share