Πρωινό: Η Φαίη Σκορδά ανακοίνωσε τα ευχάριστα για την επόμενη σεζόν

Με το χαμόγελο στα χείλη!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πρωινό: Η Φαίη Σκορδά ανακοίνωσε τα ευχάριστα για την επόμενη σεζόν

Η Φαίη Σκορδά, το πρωί της Δευτέρας έκανε στον αέρα του Πρωινού μια πολύ ευχάριστη ανακοίνωση όσον αφορά την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Για την ακρίβεια το Πρωινό την επόμενη εβδομάδα ρίχνει αυλαία για το καλοκαίρι αλλά... όπως έχει γνωστό δια στόματος της Φαίης Σκορδά δεν θα αργήσει να κάνει ξανά την πρεμιέρα του!

Η ανακοίνωση της Φαίης Σκορδά για το Πρωινό

«Τελευταία εβδομάδα για το Πρωινό για αυτή τη σεζόν. Και μη νομίζετε, δε θα σας λείψουμε πολύ, γιατί από ότι μαθαίνω η νέα τηλεοπτική σεζόν θα ξεκινήσει πάρα πολύ νωρίς, τουλάχιστον για τον ΑΝΤ1. Θα ξεκινήσουμε την επόμενη σεζόν αρχές Σεπτέμβρη, πολύ νωρίς. Σήμερα θα έχω επίσημη ενημέρωση. Στην τελευταία εκπομπή μαζί μας θα είναι ο Διονύσης Σχοινάς. Κάθε χρόνο βγαίνουμε εκτός. Φέτος και λόγω κορονοϊού και μετά από πολύ μεγάλη σχέση, προτιμήσαμε να κάνουμε το πάρτι στο πλατό»

Να υπενθυμίσουμε πως η Φαίη Σκορδά το Σαββατοκύριακο πέρασε... όμορφες στιγμές με την οικογένεια του συντρόφου της, δείτε φωτογραφίες εδώ, και η ευτυχία στο χαμόγελό της σήμερα δεν κρυβόταν με τίποτα.

Πρωινό: Έξαλλη η Φαίη Σκορδά - «Μη με ξαναβάλετε εδώ»

Έξαλλη έγινε on air η Φαίη Σκορδά με ένα πλάνο που δεν της άρεσε. «Μη με ξαναβάλετε εδώ» είπε η παρουσιάστρια, λόγω κακού φωτισμού. Η ίδια άρχισε να μεταφέρει το τραπεζάκι στον αέρα της εκπομπής.

Η Φαίη Σκορδά δεν φωτιζόταν καλά και είπε στην καλεσμένη της να τη βοηθήσει να μεταφέρουν το τραπεζάκι σε θέση που να φωτίζεται.

Η Φαίη Σκορδά είπε χαρακτηριστικά: «Κράτα από εκεί! Σας είπα για τα φώτα εδώ! Μη με ξαναβάλετε εδώ, δεν υπάρχει περίπτωση» και άρχισε να μετακινεί το έπιπλο μέχρι που έφτασε σε ένα σημείο του πλατό που όντως είχα καλό φωτισμό! Δείτε ωστόσο, φωτογραφία από το απίστευτο ξενοδοχείο που έμεινε η Φαίη Σκορδά και ο Νίκος Ηλιόπουλος.

Φαίη Σκορδά έξαλλη