Στα πρόθυρα διαζυγίου πασίγνωστο ζευγάρι της showbiz - Οι τσακωμοί και η... τρέλα στο σπίτι

Φουντώνουν μέρα με την ημέρα οι φήμες για το χωρισμό τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στα πρόθυρα διαζυγίου πασίγνωστο ζευγάρι της showbiz - Οι τσακωμοί και η... τρέλα στο σπίτι

Στα πρόθυρα διαζυγίου φαίνεται πως είναι πασίγνωστο ζευγάρι της showbiz, το οποίο έχει αποκτήσει μαζί 4 παιδιά. Σύμφωνα με τα όσα λένε τα ξένα sites και περιοδικά, οι τσακωμοί τους είναι πολλοί, ενώ επικρατεί τρέλα στο σπίτι τους, ειδικά μετά την περίοδο της καραντίνας.

Μπορεί από τον πρώτο καιρό που παντρεύτηκαν να έχουν βγει διάφορα δημοσιεύματα που τους θέλουν να χωρίζουν, ωστόσο, τα έχουν διαψεύσει όλα. Αυτή τη φορά όμως, από ότι φαίνεται είναι οριστικό.

Αυτό είναι το ζευγάρι που βρίσκεται στα πρόθυρα διαζυγίου

Σύμφωνα με τα όσα γράφει και ισχυρίζεται το περιοδικό Star, μπορεί Kim Kardashian να δείχνει ένα γλυκό πρόσωπο προς τον σύζυγό της, Kanye West, ωστόσο όταν το κινητό και το Instagram της κλείνει ο γάμος τους... κρέμεται από μια κλωστή που είναι έτοιμη να σπάσει. Όπως υποστηρίζει το περιοδικό η Kim βλέπει τον γάμο της να διαλύεται. «Η Kim και ο Kanye προσπαθούν να διατηρήσουν ένα καλό μέτωπο και να μην τροφοδοτούν τις φήμες για το διαζύγιο, αλλά η αλήθεια είναι ότι ζουν ξεχωριστές ζωές», λέει μια πηγή στο περιοδικό.

Kim Kardashian Kanye West χωρισμός

Το δημοσίευμα λοιπόν, όπως γράφει, το lockdown είναι αυτό που προκάλεσε τα προβλήματα ανάμεσα στην Kim Kardashian και τον Kanye West. Η πηγή του περιοδικού, ισχυρίζεται ενώ ήταν στο σπίτι τους στο Calabasas της Καλιφόρνια, o Kanye εξαφανιζόταν για μέρες, με την star να ήταν εξοργισμένη που έπρεπε να φροντίσει τα 4 παιδιά τους μόνη της. Επίσης, προσθέτει ότι ο ράπερ πήρε τα παιδιά τους στο ράντσο του στο Ουαϊόμινγκ για να αφήσει την Kim να χαλαρώσει, ωστόσο, όπως φαίνεται ήταν απλά ένας τρόπος να ξεφύγουν από τους τσακωμούς και την τρέλα στο σπίτι.

"Ραγίζει" καρδιές η ανάρτηση που έκανε στο Instagram η Kim Kardashian, για τον πατέρα της Ρομπερτ που έφυγε από την ζωή από καρκίνο. Θα συγκινηθείτε.

Ακόμη, κανένας από τους δυο δεν έχει βγει να διαψεύσει ή να επιβεβαιώσει το συγκεκριμένο δημοσίευμα. Ο χρόνος όμως θα δείξει αν τελικά θα τραβήξουν χωριστούς δρόμους.