Με μαύρο "καυτό" μπικίνι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Φωτογραφίες σε τρυφερά τετ-α-τετ με τον Βασάλο στη Μύκονο

Δεν πήραν ποτέ χαμπάρι τους φωτογράφους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με μαύρο

Οι κάμερες του Youweekly.gr έπιασαν στα πράσα τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη σε τρυφερά τετ-α-τετ σε παραλία της Μυκόνου! Η πρώην παίκτρια του Survivor, μάλιστα, εθεάθη με καυτό μαύρο μπικίνι και... άναψε φωτιές!

Οι δυο τους πέρασαν χαλαρές στιγμές με αρκετά μεγάλη παρέα μέσα στην οποία ήταν και ο Κώστας Κοκκινάκης, έκαναν βόλτα στην παραλία, συζητούσαν, αγκαλιάζονταν και φιλιούνταν, χωρίς να τους απασχολούν τα αδιάκριτα βλέμματα από τον κόσμο που τους χάζευε τριγύρω.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη χάρη στην δίαιτα και την γυμναστική του Βασάλου έχει αποκτήσει κορμάρα, όχι ότι δεν την είχε από πριν αλλά τώρα το έχει πάει σε άλλο επίπεδο.

Δείτε τις φωτογραφίες της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Κωνσταντίνου Βασάλου από την παραλία της Μυκόνου

Ευρυδίκη Βαλαβάνη μαγιό

Ευρυδίκης Βαλαβάνη χωρίς ρετούς στη Μύκονο με τον Βασάλο

Μετακόμιση για Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Βασάλο - Φωτογραφία από το νέο τους σπίτι

Μετακόμιση για Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Κωνσταντίνο Βασάλο. Το ζευγάρι άλλαξε σπίτι και η δημοσιογράφος ανέβασε την πρώτη της φωτογραφία από αυτό.

Η Ευρυδίκη Βαλάβανη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος μετρούν αρκετό καιρό που είναι σε σχέση και είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Σχεδόν από την αρχή της σχέσης του το ζευγάρι συγκατοικεί και απολαμβάνει κάθε στιγμή του ερωτά του. Μάλιστα, αυτό το διάστημα η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποφάσισαν να αλλάξουν και σπίτι.

Η αποκάλυψη έγινε μέσα από μια ανάρτηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αφού την είδαμε να ποζάρει πάνω στις κλειστές κούτες στο καινούργιου της σπίτι με τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Δείτε εδώ ωστόσο, τον παραλίγο τσακωμό τους.

«Το πρώτο βήμα έγινε και το σπίτι μας γέμισε από κούτες! Ευτυχώς που είχαμε το @myconstructorgr και μας βοήθησε στο αμπαλάζ, στην αποθήκευση και στην μετακόμιση μας! Μπορείς κι εσύ να βρεις εξειδικευμένα και οικονομικά συνεργεία για όλες τις τεχνικές και οικοδομικές εργασίες!»

Δείτε την ανάρτηση: