Γιάννης Μάρκου: "Την έδιωξα από το σπίτι! Έχω μάθει να με σέβονται! - Αδειάζει την Τζούλια Νόβα

Εκείνη βγήκε το πρωί στην Σταματίνα αυτός βγήκε το μεσημέρι στον Λιάγκα και της... απάντησε!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γιάννης Μάρκου:

Χαμός με τον χωρισμό της Τζούλιας Νόβα και του Γιάννη Μάρκου! Το πρωί της Δευτέρας εκείνη βγήκε στην εκπομπή Happy Day και τον... άδειασε - δείτε εδώ όλα όσα είπε - και το μεσημέρι της ίδιας μέρας εκείνος έκανε το ίδιο στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.

Ο Γιάννης Μάρκου μέσω skype εμφανίστηκε στο Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα και ουσιαστικά απάντησε στις δηλώσεις που έκανε η Τζούλια νωρίτερα.

«Δεν είχα φέρει αντίρρηση στο να καταλήξει η σχέση μας στον γάμο, απλώς δεν είχα κάνει την πρόταση όπως την περιγράφει.

Δεν με ενόχλησε η σχέση της με τον με τον άνθρωπο που ασχολείται με extreme sports (Δείτε το βίντεο από τα extreme sports, την δείχνει με τον καθηγητή και την ομάδα της), με ενόχλησε που προηγείτο ο άνθρωπος από μένα. Όταν είσαι σε μία σχέση πρέπει να συζητάς τις προθέσεις σου, αυτά που θες να κάνεις. Δεν μπορείς να ξεκινάς πράγματα από τη μια μέρα στην άλλη και να αφήνεις τη σχέση σου απέξω. Έχω μάθει να σέβομαι και να με σέβονται. Τις τελευταίες μέρες αισθάνθηκα ότι κάτι έσπασε και προτιμά την παρέα αυτή από μένα. Οπότε και αναγκάστηκα να την διώξω από το σπίτι! Αυτή έφυγε από τη σχέση, αλλά εγώ την έδιωξα από το σπίτι.

Ταξίδια πηγαίναμε, απλά η Τζούλια ήθελε περισσότερα. Η παρεξήγηση ξεκίνησε από πέρυσι τον Αύγουστο που δεν καταφέραμε να πάμε. Ήθελε να πάμε στην Αίγυπτο, σε ένα μέρος που για μένα είναι λίγο επικίνδυνο. Όλα αυτά που έγιναν τα αισθάνθηκα λίγο σκληρά, όταν προδίδεις κάτι η προδοσία είναι τόσο βαριά που δεν συγχωρείται. Αισθάνομαι προδομένος 100%»

Happy Day: Άδειασαν τον Γιάννη Μάρκου μετά τα όσα είπε για την Τζούλια Νόβα - "Τραγικό!"

Γιάννης Μάρκου: Ο πρώην σύντροφος της Τζούλιας Νόβα αποκαλύπτει - «Έχω ήδη προχωρήσει τη ζωή μου»

Ο Γιάννης Μάρκου, ο πρώην σύντροφος της Τζούλιας Νόβα έκανε νέες δηλώσεις μετά το χωρισμό του. Βέβαια, σε αυτές έκανε και μερικές αποκαλύψεις. Όπως έκανε γνωστό, μετά το χωρισμό τους, έχει προχωρήσει τη ζωή του.

Συγκεκριμένα, ο επιχειρηματίας, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Έλα χαμογέλα» και δεν δίστασε να απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Γιάννης Μάρκου Γιάννης Μάρκου χωρισμός

«Ισχύει ότι η Τζούλια επέλεξε να χωρίσουμε. Είχαμε μια επικοινωνία μέσω μηνυμάτων. Το ενδεχόμενο επανασύνδεσης θα το δείξει ο χρόνος. Μετά από τόσα χρόνια σχέσης δεν κάνεις πρόταση γάμου έτσι όπως το περίμενε, την κάνεις με συζήτηση, συζήτηση είχε γίνει. Αν κάνει μια σοβαρή σχέση θα χαρώ, δε θα νιώσω πικρία, τη Τζούλια την αγαπάω σαν άνθρωπο, δεν τη βλέπω σαν σύντροφο. Έχω ήδη προχωρήσει τη ζωή μου, δεν έχω κάνει ακόμα σχέση αλλά θα προχωρήσω σε σχέση, είναι νωρίς ακόμα. Φλερτάρω» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Μάρκου μεταξύ άλλων.