Γυμνόστηθη η Πηνελόπη από τις Άγριες Μέλισσες - Η φωτογραφία που θα σε κάνει να... κολλήσεις

Έτσι, δεν την έχετε ξαναδεί

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γυμνόστηθη η Πηνελόπη από τις Άγριες Μέλισσες - Η φωτογραφία που θα σε κάνει να... κολλήσεις

Η Πηνελόπη από τις Άγριες Μέλισσες, πόζαρε στον φακό γυμνόστηθη με θέα την θάλασσα και η φωτογραφία της πρόκειται να σε κάνει να... κολλήσεις, αφού είναι πολύ εντυπωσιακή.

Μπορεί στην σειρά να δείχνει έναν πιο σοβαρό χαρακτήρα, λόγω του ρόλου της, ωστόσο στο Instagram αν κάνεις scroll στο λογαριασμό της θα την δεις έτσι όπως... δεν την έχεις ξαναδεί.

Πριν από λίγες ημέρες, η Μαρία Πετεβή, όπως είναι το πραγματικό της όνομα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια άκρως εντυπωσιακή φωτογραφία της.

Πόζαρε στο φακό φορώντας μόνο το παρεό και το μαγιό της. Μας γύρισε την πλάτη και είχαμε θέα την θάλασσα και την παραλία. Δείτε εδώ την συγκλονιστική αυτοκτονία της Πηνελόπης στη σειρά.

Άγριες Μέλισσες Πηνελόπη

Αποκάλυψη σοκ στις Άγριες Μέλισσες - «Έστω κι αν σκοτωθεί η Πηνελόπη...»

Σοκ έχει προκαλέσει η αποκάλυψη που έγινε για τα επόμενα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες, και συγκεκριμένα για το μέλλον που θα έχει η κόρη του Δούκα, Πηνελόπη, με την ίδια να ξεκαθαρίζει τι είναι αυτό που θα ήθελε να δει έστω κι αν σκοτωθεί.

Η Μαρία Πετεβή, ή αλλιώς η τηλεοπτική Πηνελόπη, παραχώρησε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο περιοδικό Τηλέραμα και αποκάλυψε τα πάντα για το ρόλο της, στην επιτυχημένη σειρά του ANT1.

Παράλληλα θέλησε να μιλήσει και για τον τρόπο με τον οποίο θα ήθελε να δει τον χαρακτήρα της να εξελίσσεται, ακόμα κι αν αυτό του κοστίσει, ενώ αν θέλετε σας έχουμε εδώ τα 5 επόμενα επεισόδια πριν παιχτούν στην τηλεόραση.

Τι είναι αυτό που σας αρέσει περισσότερο στην Πηνελόπη;

«Έχει κάτι περίεργο στην ενέργειά της. Έχει έναν κρυφό ερωτισμό και μου αρέσει ότι είναι κρυστάλλινη με έναν τρόπο, δηλαδή είναι εύθραυστη και αδιαπέραστη. Δεν μπορείς εύκολα ούτε να την πλησιάσεις ούτε να την ακουμπήσεις, είναι λίγο σαν πορσελάνινη κούκλα. Αυτό φυσικά είναι η παγίδα και η δυστυχία της».

Πώς θα θέλατε να τη δείτε να εξελίσσεται;

«Θέλω η Πηνελόπη να πέσει κάτω, να γκρεμιστεί όλος της ο κόσμος, να φτάσει σε σημείο που θα καταβαραθρωθεί όλη της η ύπαρξη, για να μπορέσει μετά να βρει πραγματικά τον εαυτό της, όχι αυτό που της επιβάλλουν να είναι. Να πάει κόντρα στους γονείς της, να φύγει από το σπίτι, να πάρει τον άνθρωπο που αγαπάει, είτε είναι ξαδέλφια είτε είναι δεν ξέρω κι εγώ τι, να κάνει επανάσταση, έστω κι αν… σκοτωθεί στο τέλος!»

Άγριες Μέλισσες spoiler Πηνελόπη

Ποια ήταν η σκηνή που σας συγκλόνισε μέχρι τώρα στις «Μέλισσες»;

«Συγκινήθηκα πάρα πολύ με τον Προύσαλη και τη μητέρα του, που προσπαθούσε να την πάει στο καφενείο και δεν μπορούσε και έτσι της έκανε χορό μέσα στο σπίτι με τις πατερίτσες. Για μένα επίσης ήταν ιδιοφυείς αισθητικά και σε επίπεδο μοντάζ οι σκηνές όπου γίνεται ο αρραβώνας του Νικηφόρου με την Ασημίνα και η Ελένη έχει μείνει πίσω και κάνει για πρώτη φορά έρωτα με τον Λάμπρο. Στο σπίτι των Σεβαστών βλέπουμε την άψυχη δεξίωση και στης Ελένης γίνεται κάτι ζωώδες και αληθινό».