Ιωάννα Μπέλλα: Η αποκάλυψη για το σώμα της - «Έχασα 8 κιλά μέσα σε ένα μήνα για να...»

Έτσι είναι το κορμί της σήμερα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ιωάννα Μπέλλα: Η αποκάλυψη για το σώμα της - «Έχασα 8 κιλά μέσα σε ένα μήνα για να...»

Η Ιωάννα Μπέλλα, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και έκανε μια αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή και τα κιλά που έχασε με αποτέλεσμα να αλλάξει το σώμα της.

Συγκεκριμένα, το μοντέλο κατάφερε να χάσει 8 κιλά με σκοπό να γίνε skinny mode. Βέβαια, δεν έκανε γνωστό τον τρόπο που το κατάφερε αυτό.

«Μέσα σε ένα μήνα έχασα 8 κιλά, κατέβηκα 17 κιλά λίπος. Σαν άνθρωπος ήμουν ΟΚ, απλά σαν μοντέλο έπρεπε να γίνω λίγο πιο skinny», εξήγησε η Ιωάννα Μπέλλα.

Ιωάννα Μπέλλα κιλά

«Αυτό το σχόλιο που άκουσαν οι γονείς μου στο GNTM, το «όχι πλαστικά σε θάλασσες και ακτές» ήταν το χειρότερο. Αυτό ήταν υπερβολή για την τηλεθέαση, ξεκάθαρα!», δήλωσε η Ιωάννα Μπέλλα, αναφερόμενη στην εμπειρία της από το Greece’s Next Top Model και στο σχόλιο που είχε κάνει για εκείνη ο Δημήτρης Σκουλός.

Να σημειώσουμε πως στις τηλεοπτικές κάμερες μίλησε η Ιωάννα Μπέλλα, που αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στη συμμετοχή που είχε στις οντισιόν του GNTM. Τι είπε το όμορφο μοντέλο για το πέρασμά του από το ριάλιτι μοντέλων του Star; Δείτε εδώ αναλυτικά όσα ανέφερε και σόκαρε.

Δείτε το σώμα της Ιωάννας Μπέλλα με μαύρο κολλητό φόρεμα πριν χάσει τα 8 κιλά

Θα πάθετε πλάκα με το σώμα της Ιώαννας Μπέλλα. Έβαλε μαύρο κολλητό φόρεμα και μείναμε με "κομμένη" την ανάσα!

Το κορίτσι αυτό φροντίζει να μας εντυπωσιάζει σε κάθε της έξοδο, κάτι που έκανε και στο πάρτι του Rowan Club όπου η εμφάνισή της "άναψε" φωτιές.

Μαύρο κολλητό φόρεμα, ψηλά μποτάκια και ένα δερμάτινο jacket ήταν αρκετά για να απογειώσουν την εμφάνιση του δημοφιλούς μοντέλου. Τα πιασμένα της μαλλιά αναδείκνυαν υπέροχο το πρόσωπο και τους ώμους συμπληρώνοντας έτσι ένα εκπληκτικό look!

Η Ιωάννα Μπέλλα είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ και δεν το κρύβει! Όπως αποκάλυψε, είναι έτοιμη για το μεγάλο βήμα! Δεν θα πιστέψετε τι θα κάνει για τον έρωτα της ζωής της. Δεν διστάζει ούτε λεπτό.

ιωάννα μπέλλα φόρεμα