Τζέσυ Παπουτσή: Ραγίζει καρδιές η φωτογραφία από τον τάφο της - «Τόση σιωπή πια...»

Θα ανατριχιάσετε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τζέσυ Παπουτσή: Ραγίζει καρδιές η φωτογραφία από τον τάφο της - «Τόση σιωπή πια...»

Ράγισε καρδιές η φωτογραφία που δημοσιεύθηκε από τον τάφο της Τζέσυς Παπουτσή, η οποία έφυγε από τη ζωή την 1η Ιουλίου του 2018. Το μήνυμα που την συνόδευσε, συγκίνησε.

Ο Δημήτρης Αποστόλου ο γνωστός σεναριογράφος, θέλησε να τιμήσει τη μνήμη της φίλης και κουμπάρας του, αφού η αείμνηστη Τζέσυ τον είχε παντρέψει με την Μάγδα Πένσου. Δυο χρόνια μετά άφησε στον τάφο της ηθοποιού λίγα τριαντάφυλλα και πολλή αγάπη.

«Είπαμε να πάρεις ενα υπνάκο.. Μα σε μαρμάρινο κρεβάτι βρε τρελοκομείο μου..δυο χρόνια τωρα διακοπές μήπως να γύρναγες σιγά σιγά.. Σε ποιον θα πω τα νέα μου να μου τα χώσει- να με χώσει στη αγκαλιά της να με χώσει στον κόσμο της που όλα είναι αλλουτερα.. Όπως θα πρεπε ναναι ο κόσμος μας.. Δεν αντέχεται χωρις τις φωνές της αγάπης σου.. Τόση σιωπή πια.. Δεν είναι για μας…οτι μου πες σήμερα θα το κάνω.. Αν είναι να ακούσω ξανά το γέλιο σου» έγραψε κάτω από τη φωτογραφία που ανέβασε στο facebook.

Τζένη Παπουτσή θάνατος

Να σημειώσουμε πως, βαφτίστηκε η εγγονή της αγαπημένης Τζέσυς Παπούτση και πήρε το πραγματικό της όνομα! Πώς την έλεγαν κανονικά; Σίγουρα αυτό δεν το γνωρίζατε.

Λίγα λόγια για την Τζέσυ Παπουτσή

Η Τζέσυ Παπουτσή γεννήθηκε στις 11 Δεκεμβρίου 1950 στην Αθήνα και σπούδασε υποκριτική. Από τον Ιούνιο του 2008 ήταν παντρεμένη με το συνάδελφό της και στιχουργό Γιάννη Μανιό, με τον οποίο γνωρίζονταν από το 1995.Υπήρξε παντρεμένη και με τον επίσης ηθοποιό Θάνο Καληώρα (1979 - 1989) με τον οποίο απέκτησε ένα γιο, τον σκηνοθέτη Γιώργο Καληώρα.

Έγινε για πρώτη φορά γνωστή από την θεατρική παράσταση Βάτραχοι του Αριστοφάνη που ανέβηκε το 1973 στο Εθνικό Θέατρο.Μία από τις σημαντικότερες συνεργασίες της, ήταν αυτή με το Εθνικό Θέατρο, στο οποίο μάλιστα εργάστηκε για 20 χρόνια.

Απεβίωσε στις 1 Ιουλίου του 2018 από όγκο στον εγκέφαλο, σε ηλικία 67 ετών, μετά από 62 ημέρες νοσηλείας στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου "Γεώργιος Γεννηματάς".