Snik: Πήρε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στα γυρίσματα του τραγουδιού του - Το απίστευτο βίντεο

Τα γέλια και τα αστεία μπροστά στην κάμερα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Snik: Πήρε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στα γυρίσματα του τραγουδιού του - Το απίστευτο βίντεο

Ο Snik πήρε για πρώτη φορά την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στα γυρίσματα για το νέο του τραγούδι και δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα απίστευτο βίντεο.

Μπορεί το ζευγάρι να αποφεύγει να μιλάει για τη σχέση του δημόσια και να αποφεύγει όσο μπορεί τους φωτογράφους, ωστόσο στα social media, έχουμε δει να μοιράζονται αρκετές προσωπικές τους στιγμές.

Ο Snik και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, έχοντας επιστρέψει από τις διακοπές τους - δείτε εδώ φωτογραφίες του από την παραλία - ξεκίνησαν και πάλι την δουλειά.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Snik δημοσίευσε ένα απίστευτο βίντεο από τα γυρίσματα του νέου του video clip, όπου είχε πάρει μαζί του την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Snik: Βγήκε στον αέρα του OPENtv και μίλησε με τρυφερά λόγια για την Παπαγεωργίου - «Για μένα είναι...»

Την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Snik στον αέρα του Opentv και στη σκηνή του Just the 2 of us. Αφού, τραγούδησε στάθηκε δίπλα στον Νίκο Κοκλώνη και μίλησαν για όλα. Ενώ, δεν δίστασε να μιλήσει με πολύ τρυφερά λόγια για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Αρχικά, αναφέρθηκε στο γεγονός, ότι δεν δίνει συνεντεύξεις, ενώ αποφεύγει να πηγαίνει καλεσμένος σε εκπομπές, πετώντας την απίστευτη δήλωση, πως δεν θέλει να γίνει «Snik the γλάστρα».

«Παίρνω πολλά μηνύματα για να πάω σε πολλές εκπομπές. Αν πήγαινα παντού δε θα ήμουν ο Snik the Hustla αλλά ο Snik the γλάστρα. Επιλέγω που θα πάω και που θα δώσω συνέντευξη. Κάποια στιγμή θα δώσω συνέντευξη όταν θα έχω να πω κάποια πράγματα. Οι δημοσιογράφοι κάνουν τη δουλειά τους… Αυτό που λένε ότι έχω πρόβλημα με τους δημοσιογράφους κτλ αν δε ξέρεις κάποιον δεν ξέρεις τι είναι, οπότε καλό θα ήταν να σε γνωρίσουν πρώτα».

Snik opentv just the 2 us

Τα τρυφερά λόγια του Snik για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στον αέρα του Opentv

Όταν ο Νίκος Κοκλωνης αναφέρθηκε στο σχόλιο που είχε κάνει στο Instagram και είδε το φως της δημοσιότητας πριν λίγο καιρό, στο οποίο έλεγε «τρώω καλά και έχω μου@@@@ γκόμενα» ξεκαθάρισε την κατάσταση λέγοντας, «αυτό το βίντεο είχε γίνει πριν 1,5 χρόνο. Δεν ήμουν με την Ηλιάνα. Περσινά ξινά σταφύλια… Αν θέλετε μπορώ να κάνω part 2 τώρα που είμαι πιο fit και να πω ότι έχω πιο ωραία κοπέλα τώρα». Δείτε εδώ τι συνέβη με το βίντεο.

Στη συνέχεια ωστόσο αναφέρθηκε στη σύντροφό του λέγοντας, «Η Ηλιάνα είναι το νούμερο ένα για μένα σε αυτό που κάνει επειδή είναι το κορίτσι μου κιόλας και ξέρω τι κάνει».