Αντελίνα Βαρθακούρη: Αυτός είναι ο αριθμό της ηλικίας της - Δείτε πόσα κεράκια έσβησε στην τούρτα γενεθλίων της

Ημέρα γιορτής η σημερινή στην οικογένεια της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αντελίνα Βαρθακούρη: Αυτός είναι ο αριθμό της ηλικίας της - Δείτε πόσα κεράκια έσβησε στην τούρτα γενεθλίων της

Τα γενέθλια της έχει σήμερα η Αντελίνα Βαρθακούρη και αποκάλυψε με μια ανάρτηση της, τον αριθμό της ηλικίας της. Δημοσίευσε φωτογραφία με την τούρτα και τα κεράσια που είχε πάνω, τα οποία και έσβησε.

Η παρουσιάστρια, την οποία παρακολουθούμε καθημερινά μέσα από την συχνότητα του Alpha στην εκπομπή «Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι», σήμερα γιορτάζει με την οικογένεια της και περνάνε όλοι μαζί όμορφες στιγμές.

Αυτός είναι ο αριθμό ηλικίας της Αντελίνας Βαρθακούρη

Ωστόσο, δεν γινόταν να μην ευχαριστήσει και τους διαδικτυακούς της φίλους για τις ευχές και την αγάπη που της στέλνουν. Για αυτό και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε την τούρτα που της έκαναν έκπληξη.

Μάλιστα, την ανάρτηση της, συνόδευσε το κείμενο:

«Ευτυχία είναι να μην χαμογελώ κάθε στιγμή αν δεν το θέλω, να μπορώ να δείξω κάθε μου συναίσθημα γυμνό όπως το αισθάνομαι, ευτυχία είναι να μπορώ να γελάσω και να κλάψω με την ιδία ένταση, να μην φοβάμαι να δείξω την ευαίσθητη πλευρά μου, να μπορώ και να θέλω να αντιμετωπίζω τους ανθρώπους με κατανόηση κι αγάπη, να βάζω το κλειδί στην πόρτα μου και ανοίγοντας να αντικρίζω αυτούς που είναι το λιμάνι μου, να αντιμετωπίζω την επιτυχία και την αποτυχία με τον ίδιο τρόπο, να αντέχω να θυμάμαι πως το χρήμα δεν είναι το παν, να τιμώ τους φίλους μου, να μην θεωρώ τον εαυτό́ μου ξεχωριστό, να μπορώ να είμαι φυσιολογικά́ απλή σε μια κοινωνία που ζητά το αντίθετο, να ζω “ελεύθερη”...ευτυχία είναι πολλά αλλά κυρίως η ανθρωπιά και η αγάπη στις καρδιές όλων μας που πάντα πονούν όταν μεγαλώνουν....είναι όμορφο το ταξίδι αρκεί να ξέρεις να το εκτιμάς.

Χρόνια μου πολλά...36 σήμερα! @harryvarthakouris Μελωδάκι μου, Λιονάκι μου, μανούλα, πατέρα σας λατρεύω και σας ευχαριστώ για όλα!!! Πελώριο ευχαριστώ σε όλους εσάς για τις αμέτρητες και τόσο συγκινητικές ευχές...κάθε καλό για εσάς και τις οικογένειες σας!!!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Αντελίνα Βαρθακούρη.

Να σημειώσουμε πως, την σιωπή της «έσπασε» η Αντελίνα Βαριακούρη σε συνέντευξη που παραχώρησε, για τα νούμερα που σημειώνει στην τηλεθέαση με την εκπομπή της «Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι»