Ντέμη Γεωργίου: "Μεγάλωσα σε ένα ομοφοβικό περιβάλλον!" - Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις στο πλευρό της συντρόφου της Άλκηστις

Η κατάθλιψη και ο γάμος που έκανε με άντρα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ντέμη Γεωργίου:

Η Ντέμη Γεωργίου το βράδυ της Δευτέρας βρέθηκε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, Μεσάνυχτα, και μίλησε για όλους και για όλα! Έκανε ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για ομοφοβικά δυσάρεστα περιστατικά που έχει δεχτεί, έχοντας πάντα στο πλευρό της την σύντροφό της Άλκηστις να την στηρίζει.

Αρχικά, η πρώην παίκτρια του reality μαγειρικής περιέγραψε τα πρώτα της αισθήματα μετά την αποχώρησή της όπου βρέθηκε στο “μάτι” του κορωνοϊού, σε συνθήκες που δεν θα φανταζόταν κανείς πως θα συνέβαιναν.

Βέβαια, για εκείνη ήταν μία ευχάριστη περίοδος, καθώς κατάφερε να ξεκουραστεί και να περάσει ποιοτικό χρόνο με την Άλκηστη.

Μιλώντας για τον προσωπικό της προσανατολισμό η Ντέμη εξήγησε πως ποτέ της δεν φοβήθηκε να εξωτερικεύσει την αλήθεια της και πως η οικογένειά της δεν της έφερε ουδέποτε το παραμικρό εμπόδιο.

“Για κάποιο λόγο έχω κάποιες άμυνες που δεν ακούω, δεν με νοιάζει. Οπότε εγώ δεν φοβήθηκα σε κανένα στάδιο της ζωής μου δεν φοβήθηκα. Δεν φοβήθηκα να πω ποια είμαι, τι είμαι. Τοποθετούμαι πάντα απέναντι στον οποιονδήποτε”.

Αντίθετα, η Άλκηστις παραδέχτηκε ότι πέρασε από πολύ δύσκολες περιόδους στη ζωή της ξεκινώντας από το οικογενειακό της περιβάλλον.

“Είχα κατάθλιψη. Όταν προσπαθείς να προσαρμοστείς στα καλούπια που σου βάζουν οι γονείς σου και φαντασιώνονται κάτι άλλο για εσένα αλλά εσύ έχεις άλλο ταμπεραμέντο και το αντιλαμβάνεσαι πολύ νωρίς προφανώς είναι συγκρουσιακό. Έκανα στην οικογένειά μου μου το χατίρι για 28 ολόκληρα χρόνια. Μεγάλωσα σε ένα άκρως ομοφοβικό περιβάλλον”.

Ντέμη Γεωργίου καλεσμένη στα Μεσάνυχτα

Η ίδια έκανε έναν γάμο αλλά όπως εξομολογήθηκε δεν ερωτεύτηκε ποτέ τον άνδρα της παρά το γεγονός ότι μαζί έζησαν ευτυχισμένες στιγμές. “Δεν τον ερωτεύτηκα. Μου άρεσε ο τρόπος ζωής που είχαμε εργαζόμασταν και οι δυο στην ίδια δουλειά. Βγαίναμε, ήμουν πιο ελεύθερη”.

Όσον αφορά τη σύγκρουσή της με την οικογένειά της ανέφερε:

“Του μπαμπά μου του φάνηκε περίεργο. Σου λέει τέτοια γυναικάρα και θέλει γυναίκα. ‘Θα σου βρω εγώ έναν άνδρα’ και του λέω όχι, μπαμπά μου σε ευχαριστώ”. “Η μαμά μου είχε για αρκετά χρόνια θέματα αλλά τώρα έχουμε συμφιλιωθεί. Περάσαμε 4 μεγάλες κρίσεις”.

Τέλος, η Ντέμη περιέγραψε ένα από τα πιο δυσάρεστα περιστατικά που της έχουν τύχει εξαιτίας της ομοφοβίας ορισμένων.

“Tο χειρότερο ήταν σε δύο σπίτια που νοικιάζαμε να έχει τύχει να τσακωνόμαστε και μας στείλουν πόσες φορές την αστυνομία. Ό,τι χειρότερο μου έχει συμβεί. Μας πέφτανε τα μούτρα. Αυτό δεν θα το έκαναν σε ένα straight ζευγάρι”, τόνισε.

MasterChef: Η σύντροφος της Ντέμη μίλησε για τον πρώην άντρα της - «Με τον σύζυγο μου ήμασταν...»

Η σύντροφος της Ντέμη που γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι μαγειρικής του MasterChef, μίλησε για πρώτη φορά στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» για τον πρώην άντρα της. «Με τον σύζυγο του ήμασταν παντρεμένοι 7 χρόνια», είπε μεταξύ άλλων.

Η Άλκηστις Αλεξανδράτου αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, το διαζύγιο από τον πρώην σύζυγό της αλλά και τα δυο της παιδιά χωρίς να διστάσει στην συνέντευξη που παραχώρησε.

«Γνωριζόμασταν από παιδιά. Ήμασταν συμμαθήτριες. Ήταν μικρότερη, ήταν φίλη φίλης μου, κάναμε παρέα. Χαθήκαμε και ξαναβρεθήκαμε το 2011. Ήμουν παντρεμένη με τον σύζυγό μου 7 χρόνια. Είχαμε χωρίσει πρακτικά δυο χρόνια πριν γνωρίσω τη Ντέμη απλά δεν είχα πάρει διαζύγιο. Έχω δυο παιδιά. Με τη Ντέμη θα ήθελα να υιοθετήσουμε ένα παιδί αλλά δεν θέλει εκείνη. Έχω όμως δυο παιδιά οπότε είμαι πλήρης. Ο γιος μου είναι 15 και η κόρη μου 14, μένουν με τον μπαμπά τους», είπε στον αέρα της εκπομπής.

MasterChef Άλκηστις σύντροφος Ντέμη