«Λύγισε» η Νατάσα Θεοδωρίδου στον αέρα της Ελένης - Τι συνέβη;

Βαρύ το κλίμα στην εκπομπή

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Λύγισε» η Νατάσα Θεοδωρίδου στον αέρα της Ελένης - Τι συνέβη;

«Λύγισε» η Νατάσα Θεοδωρίδου με το που βγήκε στον αέρα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη μέσω Skype. Η τραγουδίστρια θυμήθηκε τα όσα έχουν ζήσει και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της.

Η παρουσιάστρια μετά από ένα αφιερωματικό βίντεο που της ετοίμασαν, ξέσπασε σε κλάματα για πρώτη φορά στον αέρα της εκπομπής, καθώς σπάνια δείχνει τα συναισθήματα της.

Στο βίντεο λοιπόν μέσα, είδαμε και την Νατάσα Θεοδωρίδου να τραγουδά αγαπημένες επιτυχίες της, οι οποίες συγκίνησαν την Ελένη Μενεγάκη, φέρνοντας στο μυαλό της, παλιές εποχές της στην τηλεόραση.

Μετά λοιπόν την προβολή του βίντεο, η παρουσιάστρια μίλησε με πολύ όμορα λόγια για την Νατάσα Θεοδωρίδου και την έβγαλε στην εκπομπή μέσω Skype. Ωστόσο, με το που βγήκε η εικόνα στον αέρα είδαμε την τραγουδίστρια να σκουπίζει τα δάκρυα της.

Τις δυο γυναίκες δεν συνδέει μόνο η εκπομπή, καθώς είναι και κουμπάρες. Η Νατάσα Θεοδωρίδου, είχε παντρέψει την Ελένη Μενεγάκη με τον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Λάτσιο. Δείτε εδώ και τα κλάματα της Ελιάνας Χρυσικοπούλου.

Νατάσα Θεοδωρίδου: Έτσι αντέδρασε με το «αντίο» της Ελένης Μενεγάκη

«Οι ηθοποιοί και οι τραγουδιστές είμαστε λίγο στον αέρα διότι αυτά που έως τώρα έχουμε ακούσει δεν είναι τα ιδανικά για να βγούμε και να κάνουμε καλοκαιρινή περιοδεία. Από θέατρο σε θέατρο, από μαγαζί σε μαγαζί, από κλαμπ σε κλαμπ.

Εγώ, όμως, επειδή είμαι άνθρωπος που το πρόβλημα το παίρνω, το έχω παρέα και το πηγαίνουμε μαζί, πιστεύω ότι με καλή λειτουργία και προστασία για όλους μας θα γίνουν κάποια πράγματα γιατί το έχουμε ανάγκη και εμείς και οι άνθρωποι που μας αγαπούν».

Μιλώντας για την απόφαση της Ελένης Μενεγάκη, η γνωστή τραγουδίστρια είπε: «Αυτά είναι επιλογές! Είναι επιλογές! Ο καθένας έχει στο μυαλό του ένα πλάνο».

Τέλος, ανακοίνωσε πως κατά πάσα πιθανότητα του χρόνου, θα τη δούμε να εμφανίζεται στο πλευρό του Γιάννη Πάριου.