Πέμπτη, 02 Ιουλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ασύλληπτος θρήνος - Πέθανε ο Διονύσης Μπουλάς

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο.

Ασύλληπτος θρήνος - Πέθανε ο Διονύσης Μπουλάς
News 30.06.2020 16:02
Αρθρογράφος: Ελένη Ζουγανέλη
ΕΛΕΝΗ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ

YOUWEEKLY EDITOR

Ασύλληπτος θρήνος επικρατεί με την είδηση πως πέθανε ο ηθοποιός, Διονύσης Μπουλάς. Η είδηση του θανάτου σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο.

Το γεγονός έκανε γνωστό η Τζίνη Παπαδοπούλου, η οποία τον αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό μήνυμα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

«Αγαπημένε μου... Ήσουν Άγγελος...Και επέστρεψες κοντά στους αγγέλους...Τόσο απότομα και τόσο πρόωρα όμως...Πρόλαβες κι έγινες κομμάτι μου. Τώρα θα σε κουβαλώ μέσα μου πολυτιμέ μου... Εις το επανιδείν», έγραψε. Θρήνος επικρατεί και με την είδηση πως πέθανε αγαπημένη ηθοποιός η οποία ενσάρκωσε επιτυχημένους ρόλους.

Πέθανε ο Διονύσης Μπουλάς

Θρήνος - Πέθανε ο Βασίλης Σπίνος

Ο ιδρυτής της Elite Strom, Βασίλης Σπίνος, πέθανε σε ηλικία 74 ετών. Ο θάνατος του έχει προκαλέσει τον θρήνο στην οικογένεια του, αλλά και στα κοντινά του πρόσωπα.

«Η οικογένεια της elite strom αποχαιρετά τον κύριο Βασίλη. Η οικογένεια της elite strom βιώνει με βαθιά θλίψη την απώλεια του ιδρυτή της Βασίλειο Σπίνο, που έφυγε από τη ζωή την Πέμπτη 18 Ιουνίου σε ηλικία 74 ετών.

Ο κύριος Βασίλης ήταν ένας αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας που με σκληρή δουλεία και πείσμα ακολούθησε και υλοποίησε τα όνειρά του. Ένας πρωτοπόρος με χαρακτηριστικά αστείρευτη διάθεση να δημιουργεί, που τον οδήγησε σε καινοτομίες και σε μια λαμπρή επαγγελματική πορεία.

Ήταν ένας ακέραιος άνθρωπος που κέρδισε αβίαστα το σεβασμό των συνεργατών στην Ελλάδα στο εξωτερικό και στον κλάδο.

Ο κύριος Βασίλης ήταν ο άνθρωπος που κατάφερε μέσα από τις ιδέες του και τις προσπάθειές του να κατατάξει την elite strom σε μια από τις πλέον αναγνωρισμένες εταιρείες του κλάδου πανελλαδικά και όχι μόνο.

Η ενέργειά του, οι αξίες του, οι αρχές του, και το όραμά του θα είναι πάντα ζωντανά στην οικογένεια της elite strom και σε όλους όσους ανήκουμε στον οργανισμό, που θα είμαστε άξιοι συνεχιστές του σπουδαίου έργου του.
Η απουσία του έντονη, θα είναι όμως πάντα μαζί μας.

Ο ιδρυτής της εταιρείας Βασίλης Σπίνος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 74 ετών. Θα τον θυμόμαστε όλοι για τη θετική του ενέργεια, την καλοσύνη και το δυναμισμό του. Καλό σου ταξίδι! https://bit.ly/3ice3Qq

Posted by elite strom on Monday, 29 June 2020

Καλό ταξίδι κύριε Βασίλη». Θρήνο προκαλεί και ο θάνατος του Παναγίωτη Σκαφτούρου.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Θρήνος - Πέθανε ο Βασίλης Σπίνος

Θρήνος - Πέθανε ο Νίκος Ραφαήλ Σκεμπέ

Share