Γιώργος Σατσίδης: "Μετάνιωσα που είχα ρωτήσει την Τζένιφερ Άνιστον αν..."

Αποκλειστική συνέντευξη από τον δημοσιογράφο που έχει κατακτήσει τις ΗΠΑ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γιώργος Σατσίδης:

Ο πεισματάρης Σκορπιός, Γιώργος Σατσίδης, στο ζώδιο δημοσιογράφος κατάφερε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και πλέον τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στις ΗΠΑ, όπου και βίωσε πρόσφατα το δύσκολο διάστημα της πανδημίας. Τι αντίκτυπο είχαν στο προφίλ του Τραμπ οι λάθος χειρισμοί του και γιατί είναι σε κρίσιμη φάση οι σχέσεις του με την πρώτη κυρία;

Ποιο περιστατικό με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο τού έχει μείνει αξέχαστο και ποια ήταν η... λάθος ερώτηση στην Τζένιφερ Άνιστον; Ο Γιώργος Σατσίδης δίνει τις απαντήσεις και εξομολογείται προσωπικές αδυναμίες αλλά και τις δυσκολίες στο πιο κρίσιμο διάστημα της ζωής του.

Από την ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΠΟΥΣΙΟΥ για το περιοδικό You

Με το που πάτησε το πόδι του στην Αθήνα έμεινε σε ολιγοήμερη καραντίνα για προληπτικούς λόγους, αλλά η χαρά του που βρισκόταν ξανά με την οικογένειά του τον έκανε να ξεχάσει τη μικρή αυτή ταλαιπωρία. Ο Γιώργος άλλωστε δεν χάνει ποτέ την αισιοδοξία και το χαμόγελό του!

Το προφίλ του Τραμπ πιστεύεις ότι έχει πληγεί ανεπανόρθωτα, τόσο από τον λανθασμένο χειρισμό της πανδημίας όσο και από τη δολοφονία του Φλόιντ και τις διαδηλώσεις;

Έχουν ήδη δημιουργήσει πολύ αρνητικό αντίκτυπο. Το καλοκαίρι φαίνεται ότι δεν θα είναι καθόλου ήρεμο, ούτε φυσικά η προεκλογική εκστρατεία των δύο υποψηφίων προέδρων που θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο για τις εκλογές του Νοεμβρίου. Ήδη οι δημοσκοπήσεις δεν δείχνουν ευνοϊκό άνεμο στο πρόσωπο του Ντόναλντ Τραμπ και μένει να δούμε τις εξελίξεις, οι οποίες δείχνουν ότι θα είναι καταιγιστικές.

Γιώργος Σατσίδης συνέντευξη YOU

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πρωτοστάτησε στο Μιλγουόκι σε μία από αυτές τις εκδηλώσεις. Είναι αυτή τη στιγμή ο δημοφιλέστερος Έλληνας των ΗΠΑ;

Ναι, εννοείται! Τον πέτυχα μία μέρα να περπατάει στη Rodeo Drive και τον κόσμο να τρέχει από πίσω του φωνάζοντας το όνομά του... «Γιάννη, Γιάννη!». Οτιδήποτε κάνει, έχει δημοσιότητα στις ΗΠΑ, τόσο με τις αναρτήσεις του στα social media όσο και με όσα λέει. Θα απασχολήσει τα ΜΜΕ για πολλά χρόνια στην Αμερική. Θεωρώ ότι με την περίπτωσή του βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή του φαινομένου!

Οι σχέσεις του Τραμπ και της συζύγου του Μελάνια είναι πάλι σε μια κρίσιμη φάση;

Έτσι δείχνουν τα πράγματα. Η σχέση τους λέγεται ότι επιδεινώθηκε μετά το σκάνδαλο της φημολογούμενης σχέσης του Ντόναλντ με την πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς. Και αυτό, γιατί η χρονική στιγμή στην οποία υποθετικά απατούσε τη Μελάνια ήταν όταν εκείνη ήταν έγκυος στον γιο τους Μπάρον. Πάντως, τα media στις ΗΠΑ όσο και αν επιτίθενται στον Τραμπ, δείχνουν μια ελαστικότητα στο πώς αντιμετωπίζουν την πρώτη κυρία, η οποία ομολογουμένως είναι πάντα άκρως εντυπωσιακή και κομψή!

Για ποια ερώτηση σε διάσημο celebrity έχεις μετανιώσει;

Για μία ερώτηση που έκανα στην Τζένιφερ Άνιστον στις πρώτες μου συνεντεύξεις. Την είχα ρωτήσει αν θέλει να κάνει οικογένεια ενώ εκείνη δεν είχε καν σύντροφο μετά το διαζύγιο με τον Μπραντ Πιτ! Και τώρα το σκέφτομαι και λέω «Θεέ μου, τι σκεφτόμουν εκείνη τη μέρα;». Με τα χρόνια άρχισα να ξεπερνάω τις στερεότυπες ερωτήσεις για την Ελλάδα ή την οικογένειά τους και να κάνω -νομίζω- πιο ενδιαφέρουσες ερωτήσεις. Ευτυχώς έκαναν υπομονή τα κανάλια και οι τηλεθεατές (γέλια).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚO YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ