Η νέα αλλαγή που θα δούμε στο GNTM 3 θα φέρει ανατροπές στις επιλογές των διαγωνιζόμενων

Δείτε τι νέο θα δούμε στο ριάλιτι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η νέα αλλαγή που θα δούμε στο GNTM 3 θα φέρει ανατροπές στις επιλογές των διαγωνιζόμενων

Με μεγάλες αλλαγές επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το GNTM 3. Ωστόσο, μια θα φέρει ανατροπές όσον αφορά στις επιλογές των διαγωνιζόμενων που θέλουν μια θέση στο σπίτι.

H Βίκυ Καγιά και η Ζενεβιέβ Μαζαρί μίλησαν στην Τζώρτζια Γεωργίου και στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Kου Κου» και έκαναν αποκαλύψεις για το νέο κύκλο.

Αυτή είναι η νέα μεγάλη αλλαγή του GNTM 3 που θα φέρει ανατροπές

«Wild card, Ζενεβιέβ, Γιώργο Καράβα, αγόρια-κορίτσια, τι άλλο; Με τη Ζενεβιέβ αγαπάμε που τσακωνόμαστε συνέχεια. Έχουμε ίδιες αξίες, αλλά εκείνη θέλει κάτι πιο extreme, εγώ κάτι πιο κλασσικό. Φέτος για πρώτη φόρα, οι κριτές έχουν την ευκαιρία της wild card. Αυτό σημαίνει ακόμα κι αν όλοι οι κριτές έχουν ακυρώσει ένα αγόρι ή ένα κορίτσι και θες εσύ να το περάσεις, δίνεις την wild card για να φτάσει μέχρι το bootcamp. Ο Γιώργος Καράβας είναι ένας κύριος με Κ κεφαλαίο! Τον ξέρω πάρα πολλά χρόνια!» είπε η Βίκυ Καγιά.

GNTM 3

«Είναι πάρα πολύ δύσκολο τελικά, είναι δύσκολος ο ρόλος της απόρριψης. Μέσα στο δωματιάκι μου δεν είχα την ευθύνη ότι έρχεται ο άλλος και πρέπει να του πω τα «φιλάκια μου»», είπε από την πλευρά της η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Δείτε, επίσης, την ανάρτηση της Βίκυς Καγιά για τον Γιώργο Καραβά!

GNTM 3: Επιστρέφει στο STAR με μεγάλη αλλαγές - Η νέα δοκιμασία που θα δυσκολέψει τα κορίτσια

Στο STAR επιστρέφει για 3η συνεχόμενη χρονιά το GNTM και θα δούμε μεγάλες αλλαγές. Μια νέα δοκιμασία που θα δούμε στο παιχνίδι, πρόκειται να δυσκολέψει τα κορίτσια τα οποία θα θέλουν να μπουν στο σπίτι.

Μπορεί μερικές από αυτές τις αλλαγές να τις βλέπουμε στα πρόσωπα, η Ζενεβιέβ Μαζαρί βρίσκεται στη θέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και στη θέση του coach ο Γιώργος Καράβας αντικαθιστά την Έλενα Χριστοπούλου, ωστόσο θα υπάρχουν και νέες δοκιμασίες.

GNTM 3 κριτές

Στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κούκου» έγινε γνωστή μια νέα καινοτομία που θα δούμε στο φετινό ριάλιτι μοντέλων. Η Τζώρτζια Γεωργίου αποκάλυψε πως θα δούμε το ID Catwalk.

Στα bootcamp, τα μοντέλα θα κάνουν ανά δεκάδες πασαρέλα μπροστά στους κριτές και θα επιμεληθούν μόνες τους το styling τους, το μακιγιάζ και τα μαλλιά τους. H δοκιμασία αυτή, θα κρίνει ποιοι θα περάσουν στη δεύτερη φάση.