Οι Εικόνες με τον Τάσο Δούση πάνε στις Σπέτσες - Το trailer του νέου επεισοδίου στο OPENtv

Μην το χάσετε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Οι Εικόνες με τον Τάσο Δούση πάνε στις Σπέτσες - Το trailer του νέου επεισοδίου στο OPENtv

Οι «Εικόνες» με τον Τάσο Δούση επιστρέφουν με νέα επεισόδια σε καθημερινή βάση, μέσα από τη συχνότητα του OPENtv και έχουμε το trailer του νέου επεισοδίου, που δεν πρέπει να χάσετε.

O Τάσος Δούσης αυτό το καλοκαίρι επισκέπτεται αγαπημένους ελληνικούς προορισμούς και αποκαλύπτει τα καλά κρυμμένα μυστικά τους. Μαγευτικά ελληνικά τοπία, τοπική κουζίνα, παραδόσεις και ιστορία... Εικόνες του μοναδικού ελληνικού καλοκαιριού.

Η εκπομπή επιλέγει τους καλύτερους καλοκαιρινούς ελληνικούς προορισμούς και ο Τάσος Δούσης τους παρουσιάζει με την μοναδική εμπειρία του συνδυάζοντας το ταξίδι με το ρεπορτάζ.

Πρεμιέρα για τον νέο κύκλο επεισοδίων την Τρίτη 7 Ιουλίου στις 20.00, με τις μαγευτικές Σπέτσες.

Εικόνες Τάσος Δούσης OPEN

Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του παραδίνονται στη γοητεία του «νησιού των αρωμάτων» και το εξερευνούν με όλα τα διαθέσιμα μέσα- με πολυτελές γιοτ, με άμαξα, με ποδήλατο, με μηχανάκι αλλά και περπατώντας.

Παρουσιάζουν με το μοναδικό τρόπο που μόνο οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» γνωρίζουν τις παραλίες του νησιού, τα αξιοθέατα αλλά και τις τοπικές λιχουδιές.

Ένα ταξίδι στην ιστορία του νησιού, τις γεύσεις και την ιδιαίτερη αισθητική του. Οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» έρχονται με νέα επεισόδια στις 7 Ιουλίου στο OPEN.

Για περισσότερα ταξίδια και μαγευτικές Εικόνες επισκεφθείτε το Youtube Channel του Τάσου Δούση!

OPEN: Θρίαμβος τα νούμερα του Τάσου Δούση - Οι "Εικόνες" χτύπησαν κόκκινο την Κυριακή 28/6

Ο Τάσος Δούσης κατάφερε με την αγαπημένη ταξιδιωτική εκπομπή "Εικόνες" να αναδείξει το κανάλι του Opentv την Κυριακή 28/6 πρώτο στην prime time ζώνη κάνοντας στο δυναμικό κοινό απίστευτο ποσοστό, ποσοστό που άφησε τα αντίπαλα κανάλια πολύ πιο... πίσω!

Το βράδυ της Κυριακής στο Opentv οι τηλεθεατές παρακολούθησαν με αμείωτο το ενδιαφέρον τους σε επανάληψη το δεύτερο μέρος της Βιρμανίας. Η ομάδα της εκπομπής Εικόνες ταξίδεψε στην λίμνη Ίνλε, μια λίμνη με πλωτά μποστάνια, ψαροχώρια και υδάτινους λαβύρινθους και μαζί της ταξίδεψαν όπως φαίνεται και οι τηλεθεατές, αφού με βάση τα όσα καταγράφηκαν στα μηχανάκια της AGB τα νούμερα τηλεθέασης χτύπησαν κόκκινο.

Αυτά είναι τα νούμερα τηλεθέασης του Τάσου Δούση και της εκπομπής Εικόνες στο Opentv

Στο δυναμικό κοινό, λοιπόν, οι Εικόνες και το δεύτερο μέρος της Βιρμανίας έφτασαν το 13,1%. Με lead in 10,6 ο Τάσος Δούσης στο πρώτο κιόλας τέταρτο απογείωσε τον σταθμό στο 12,3 ενώ στα επόμενα τέταρτά του πήρε φωτιά αφού σημείωσε 14,7 και 14,9 δίνοντας συγκλονιστικό lead in (13.8) στο Κόκκινο Ποτάμι που κι αυτό με την σειρά του έκανε συγκλονιστικά νούμερα αφού έφτασε στο δυναμικό κοινό το 14,6%.

Με λίγα λόγια το βράδυ της Κυριακής ο νικητής της prime time ζώνης ήταν το Opentv αφού με τις Εικόνες και το Κόκκινο Ποτάμι κατάφερε να ισοπεδώσει τον ανταγωνισμό...

Prime time

  • AΝΤ1: Διαστημικές περιπέτειες 7,5
  • ALPHA: Χτυποκάρδια στο θρανίο 14,0
  • STAR: Ακάλυπτος 11,7
  • ΣΚΑΙ: Million Dollar Baby 11.1
  • OPEN: Εικόνες (Ε) 13.1
  • OPEN: Το κόκκινο ποτάμι 14.6
  • Mega: Super Mpala Live 3.7

Για όσους έχασαν το συγκλονιστικό επεισόδιο της Βιρμανίας, μπορείτε να το δείτε στο παρακάτω βίντεο: