Σία Κοσιώνη: Η αποκάλυψη πίσω από τις κάμερες του ΣΚΑΙ - «Ήρθαν έτσι τα πράγματα που...»

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σία Κοσιώνη: Η αποκάλυψη πίσω από τις κάμερες του ΣΚΑΙ - «Ήρθαν έτσι τα πράγματα που...»

Μια αποκάλυψη θέλησε να κάνει στους διαδικτυακούς της φίλους η Σία Κοσιώνη, πίσω από τις κάμερες του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ, με μια φωτογραφία της που δημοσίευσε.

Η λαμπερή παρουσιάστρια για μια ακόμη φορά κλείνει μια επιτυχημένη σεζόν και θέλησε να ευχαριστήσει εκ βαθέων καρδιάς το τηλεοπτικό της κοινό που την στηρίζει καθημερινά.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε μια πολύ εντυπωσιακή φωτογραφία της από το πλατό του δελτίου ειδήσεων.

«Η φετινή ήταν μία τηλεοπτική χρονιά που καταχωρείται σε αυτές που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Ήρθαν έτσι τα πράγματα που επί μήνες το ζητούμενο και το διακύβευμα ήταν για όλους μας η ίδια η ανθρώπινη ζωή. Το ότι μας εμπιστευθήκατε ως την κορυφαία επιλογή για την ενημέρωσή σας σε μία τέτοια περίοδο αποτελεί ύψιστη τιμή. Για μία ακόμη χρονιά σας ευχαριστώ και σας ευχαριστούμε έναν έναν», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης της.

Να σημειώσουμε πως και σε προσωπικό επίπεδο είναι πολύ ευτυχισμένη. Έχει δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια με τον Κώστα Μπακογιάννη και οι φωτογραφίες που θα δεις εδώ το αποδεικνύουν.

Σια Κοσιώνη: Έδειξε το... άλλο της πρόσωπο πίσω από τις κάμερες του ΣΚΑΙ

Ένα άλλο πρόσωπο από αυτό που βλέπουμε εμείς καθημερινά, έδειξε η Σία Κοσιώνη στα πλατό του ΣΚΑΙ, πίσω από τις κάμερες και η φωτογραφία την οποία και δημοσίευσε είναι απίστευτη. Τα likes στην συγκεκριμένη, έπεσαν βροχή μέσα σε λίγες ώρες.

Η παρουσιάστρια μετράει πολλά χρόνια στο σταθμό του Φαλήρου. Είναι από τις πιο επιτυχημένες στο χώρο και καθημερινά στο δελτίο ειδήσεων την βλέπουμε να λέει τις ειδήσεις της επικαιρότητας με αυστηρό ύφος.

Ωστόσο, σε μια φωτογραφία που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους πριν από μερικές ώρες, την είδαμε έτσι όπως σπάνια την βλέπουμε στο πλατό του ΣΚΑΙ.

Η Σία Κοσιώνη, πόζαρε με καλό της φίλο και συνεργάτη και με ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη της! Δείτε εδώ επίσης, φωτογραφίες της με ολόσωμο μαύρο μαγιό. Έτσι, σίγουρα δεν την έχετε ξαναδεί.

Σια Κοσιώνη δελτίο ειδήσεων ΣΚΑΙ