J2US: «Έσκασε» η ανακοίνωση για τον ημιτελικό στο OPEN

Δείτε αναλυτικά τι θα συμβεί

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
J2US: «Έσκασε» η ανακοίνωση για τον ημιτελικό στο OPEN

Αυτό το Σάββατο θα πραγματοποιηθεί ο μεγάλος τελικός του J2US μέσα από τη συχνότητα του OPEN και πρόκειται να είναι καθηλωτικός με τις εμφανίσεις των ζευγαριών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Μετά τις απίθανες ατάκες και τις εξαιρετικές κριτικές της περασμένης εβδομάδας, έρχεται η μεγάλη βραδιά του Ημιτελικού του J2US. Και είναι Live!

Ανατροπές, διπλά τραγούδια, εκρηκτικές εμφανίσεις και πολλές εκπλήξεις έρχονται το βράδυ του Σαββάτου στο «Just The 2 Of Us» με τα 5 ζευγάρια των φιναλίστ να διαγωνίζονται Live.

Έρρικα Πρεζεράκου και Άρης Μακρής, Τάσος Ξιαρχό και Κόνυ Μεταξά, Τρύφωνας Σαμαράς και Χαρά Βέρρα, Βίκυ Χατζηβασιλείου και Κώστας Καραφώτης, Ετεοκλής Παύλου και Ελένη Χατζίδου θα ερμηνεύσουν από δύο τραγούδια, με στόχο να κερδίσουν τις εντυπώσεις και τις υψηλές βαθμολογίες της κριτικής επιτροπής.


Το κοινό θα ψηφίζει ζωντανά το αγαπημένο του ζευγάρι από τις 22:00 που θα ξεκινήσει ο ημιτελικός μέχρι και το τέλος της βραδιάς.

Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του κοινού από το προηγούμενο Σάββατο, που ολοκληρώθηκε την Τρίτη, θα προσμετρηθούν στη live ψηφοφορία.

Ποιοι θα καταφέρουν να περάσουν στον Μεγάλο Τελικό;

Ο οικοδεσπότης, Νίκος Κοκλώνης, μας υποδέχεται στις 22:00 ακριβώς, η Δέσποινα Βανδή, η Μαρία Μπακοδήμου, η Βίκυ Σταυροπούλου και ο Σταμάτης Φασουλής παίρνουν θέσεις και το μεγαλύτερο τηλεοπτικό πάρτι ξεκινά! Έρχεται για δεύτερη χρονιά στο OPENtv το J2US και αυτό είναι το πρόσωπο έκπληξη που θα συμμετάσχει

Όλα τα highlights του J2US πριν τον ημιτελικό στο OPEN

Για ακόμη μια ημέρα, σας έχουμε όλα τα highlights του χθεσινού επεισοδίου του J2US. Μερικά από αυτά ήταν η εμφάνιση με πολύ γέλιο του Τρύφωνα Σαμαρά, μια αποκάλυψη που έκανε ο Νίκος Κοκλώνης για τον... γάμο του και η αποχώρηση.

Με αφορμή το χθεσινό θέμα ο Νίκος Κοκλώνης θυμήθηκε το Λας Βέγκας όπου είχε ταξιδέψει με το Celebrity Travel και τον γάμο που είχε κάνει εκεί με καλεσμένη του τότε, την Μπέττυ Μαγγίρα!

Εκείνη ως Μέριλιν Μονρόε και εκείνος ως Έλβις Πρίσλεϊ παντρεύτηκαν στο Λας Βέγκας και όπως αποκάλυψε οι δυο τους ξέχασαν να... πάρουν διαζύγιο.

Μάλιστα, στο J2US προβλήθηκε ένα κομμάτι από τον συγκεκριμένο γάμο της Μαγγίρα με τον παρουσιαστή, το οποίο προκάλεσε το γέλιο όλων.

Η εμφάνιση του Τρύφωνα Σαμαρά που είχε τρελό γέλιο

Το ζευγάρι Σαμαράς - Βέρρα που την προηγούμενη εβδομάδα παρά λίγο να αποχωρήσει από το παιχνίδι, εμφανίστηκε στη σκηνή του Just The Two of Us με το παραδοσιακό τραγούδι "Μία κότα στρουμπουλή".

J2US Highlights 28/6

Μάλιστα, ο Τρύφωνας, παρά το γεγονός ότι τα λόγια του τραγουδιού ήταν εύκολα, ξέχασε σε κάποια στιγμή έναν στίχο, γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο από την κριτική επιτροπή.

Μία ατάκα του Τρύφωνα πριν την εμφάνισή του μάλιστα, προκάλεσε λίγο και τους κριτές, με τη Μαρία Μπακοδήμου να τονίζει πως τούς πρόσβαλε.

Για δεύτερη χρονιά στο OPENtv έρχεται το Just the 2 of us και η ανακοίνωση έγινε. Ένα πρόσωπο έκπληξη θα συμμετάσχει και δεν πάει το μυαλό σας ποιο θα είναι αυτό. Έχει κλείσει ήδη. Δείτε εδώ ποιο είναι.

Η ανατροπή στην αποχώρηση

Μια ανατροπή είχαμε στην αποχώρηση του J2US. Μπορεί ο Τρύφωνας Σαμαράς και η Χαρά Βέρρα να ήταν για δεύτερη ημέρα υποψήφιοι προς αποχώρηση, ωστόσο, αποχώρησε ο Μάριος Πρίαμος με τον Γιώργο Λιβανή.

Δείτε ωστόσο την εμφάνιση του Μάριου Πρίαμου