Έγινε η αποκάλυψη από τον Δήμο Βερύκιο για τον Δημήτρη Κοντομηνά και την Ελένη

Τα είπα όλα στο Happy Day για να την... αποχαιρετήσει

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έγινε η αποκάλυψη από τον Δήμο Βερύκιο για τον Δημήτρη Κοντομηνά και την Ελένη

Η Ελένη Μενεγάκη φεύγει από την τηλεόραση και ο Δήμος Βερύκιος την αποχαιρετά με κάποιες μνήμες και κάποιες αποκαλύψεις από το παρελθόν. Στη σύνδεσή του με το Happy Day, μετέφερε το παρασκήνιο από την ξαφνική είσοδο που είχε κάνει ο Δημήτρης Κοντομηνάς στην εκπομπή της ενώ ήταν στον αέρα, τη δύσκολη περίοδο με τις τηλεοπτικές άδειες.

«Κατά τη διάρκεια της εκπομπής της, την περίοδο της κορύφωσης της προσπάθειας να κρατηθεί το μαγαζί όρθιο σε μια στιγμή πάρα πολύ δύσκολη, είχε έρθει στα Studio Pro στην Παλλήνη ο τότε ιδιοκτήτης του σταθμού. Μου λέει στο αφτί «Πάμε μαζί κάτω, πάμε να δούμε την Ελένη. Ετοιμάσου!» και μπουκάρουμε στην κουζίνα του πλατό. Αυτό το πλάνο, αυτή η κίνηση στιγμάτισε σε μεγάλο βαθμό την πολιτική σκέψη του κυβερνώντος τότε κόμματος στην αποκοτιά του χειρισμού των αδειών που το πληρώνει ακόμα και σήμερα από τον κόσμο της ενημέρωσης, των εργαζομένων στα ΜΜΕ.

Ελένη Μενεγάκη Δημήτρης Κοντομηνάς

Ελένη Μενεγάκη: Τι έγινε όταν έκλεισαν οι κάμερες - Το ξέσπασμα σε αναφιλητά και η έξοδος από το κανάλι με τον Ματέο και τα παιδιά

Δεν έχει ξαναγίνει! Ο Κοντομηνάς εισέβαλε στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη

Αυτό δεν έχει ξαναγίνει. Έχασε τα λόγια της η Ελένη Μενεγάκη όταν είδε τον Δημήτρη Κοντομηνά να εισβάλλει στο πλατό της. O πρόεδρος του Alpha, θέλησε να στείλει ένα σαφές μήνυμα μέσα από την εκπομπή της βασίλισσας του σταθμού -όπως την αποκάλεσε-ότι το κανάλι δεν πρόκειται να πουληθεί πουθενά και σε κανέναν. Φανερά συγκινημένος και με τρεμάμενη φωνή τόνισε πως ο σταθμός ανήκει στον κόσμο και μόνο αυτόν.

Όταν η παρουσιάστρια φανερά σαστισμένη και πιο αμήχανη από ποτέ θέλησε να μάθει το τι θα συμβεί στον σταθμό καθώς δεν έχει πάρει την πολυπόθητη τηλεοπτική άδεια, εκείνος της ξεκαθάρισε πως κανείς από τους εργαζόμενους δεν πρόκειται να χάσει τη δουλειά του.

"Εσένα σε πληρώνει το κανάλι και όχι η κυβέρνηση" ανέφερε χαρακτηριστικά με τη Μενεγάκη να τονίζει πως δεν έχει κάνει ποτέ της καμία αναφορά. Μάλιστα λίγο πριν αποχωρήσει από το πλατό, φανερά συγκινημένος αγκάλιασε την Μενεγάκη η οποία και εκείνη ήταν έτοιμη να βουρκώσει και την φίλησε στο μέτωπο. Δείτε τον απίστευτο διάλογό τους στο παρακάτω βίντεο.