Ξέσπασε σε κλάματα η Κάτια Ζυγούλη - Η ερώτηση του Αρναούτογλου για την εκπομπή Ιστορίες Μόδας

Τι αποκάλυψε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ξέσπασε σε κλάματα η Κάτια Ζυγούλη - Η ερώτηση του Αρναούτογλου για την εκπομπή Ιστορίες Μόδας

Μια ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν αρκετή για να κάνει την Κάτια Ζυγούλη να ξεσπάσει σε κλάματα. ο γνωστός παρουσιαστής την ρώτησε αν έχει έρθει ποτέ σε δύσκολη θέση με κάποιον καλεσμένο της, στην εκπομπή Ιστορίες Μόδας, με την Κάτια να εξομολογείται μια συγκεκριμένη περίπτωση και μάλιστα να συγκινείται στο τέλος.

Εκείνη με δάκρυα στα μάτια και λέγοντας του "Με συγκίνησες" απάντησε:

  • Γ.Α.: Ήρθε στιγμή που βρέθηκες σε δύσκολη φάση την ώρα της συνέντευξης;
  • Κ.Ζ.: Μου έχει τύχει δύο περιπτώσεις την ώρα που ρώτησα κάτι που θεωρούσα πολύ απλό, ο άλλος να συγκινηθεί, αλλά να συγκινηθεί σε μεγάλο βαθμό. Συγκινήθηκα κι εγώ και τα ‘χασα, δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ.
  • Γ.Α.: Κανείς δεν ξέρει να διαχειρίζεται τη συγκίνηση του άλλου. Πάλι συγκινήθηκες τώρα…
  • Κ.Ζ.: Πάντα συγκινούμαι!
  • Γ.Α.: Συγκινήθηκες που θυμήθηκες την συγκίνησή του;
  • «Έλα, σταμάτα», είπε η Κάτια Ζυγούλη και σκούπισε τα δάκρυα από τα μάτια της.

Δείτε τα νούμερα τηλεθέασης που έκανε ο Γρηγόρης με αυτό το επεισόδιο στο The 2night show

Αποκαλυπτική η Κάτια Ζυγούλη: "Όταν έμεινα έγκυος από τον Σάκη Ρουβά..." - Ο λόγος που δεν την πήραν στο GNTM

Η Κάτια Ζυγούλη βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό του The 2night show και ήταν πιο αποκαλυπτική από ποτέ! Μίλησε για την πρώτη φορά που έμεινε έγκυος από τον αγαπημένο της Σάκη Ρουβά αλλά και το τι έγινε στο GNTM και δεν την πήραν τελικά.

Γλυκομίλητη και χαμογελαστή τόλμησε να απαντήσει σε κάθε ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου:

«Αυτές οι ψυχές ήθελαν να ενσαρκωθούν και διάλεξαν εμένα και τον Σάκη και ήρθαν. Ήταν σαν δώρα, "έβρεχε" παιδιά. Η Αναστασία ήρθε από μόνη της, δώρο Θεού. Σοκαριστικό, δεν σ' το κρύβω, καλοδεχούμενο βέβαια. Δυσκολεύτηκα να το συνειδητοποιήσω όταν έμεινα έγκυος. Ήμουν 29, αλλά ήμουν στον κόσμο μου τότε. Δούλευα πάρα πολύ και κάπου μέσα μου στενοχωριόμουν, και όταν ήρθε το πρώτο παιδί, δεν μπορούσα να συνειδητοποιήσω ότι αυτό θα μου φέρει ένα δώρο ηρεμίας, μιας και για εμένα ήταν το τέλος της καριέρας μου».

Η αποκάλυψη της Κάτιας Ζυγούλη για το GNTM

Κάτια Ζυγούλη The 2night show

Έμαθε τα δυσάρεστα νέα η Κάτια Ζυγούλη μόλις είδε τα νούμερα - Στο πλευρό της ο Σάκης Ρουβάς

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της, η Κάτια Ζυγούλη μίλησε και για το δοκιμαστικό του «GNTM» που συμμετείχε και σημείωσε πως πήγε σε αυτό με ρομαντική διάθεση ώστε να βοηθήσει τις υποψήφιες.

Ειδικότερα, η ίδια υπογράμμισε με νόημα το εξής:

«Πήγα στο δοκιμαστικό του "GNTM" με μία πάρα πολύ ρομαντική διάθεση, γιατί έχω την τάση να είμαι χρήσιμη και να βοηθήσω. Όταν πήγα εκεί, ήμουν γλυκιά και συγκαταβατική γι' αυτό και δεν με επέλεξαν. Στην πορεία νομίζω ότι δεν ήμουν εγώ για αυτό το πράγμα. Αν τύχει ξανά και βρεθώ εκεί, θα είμαι πάλι η ίδια συγκαταβατική Κάτια, η χρήσιμη, η απαλή που δεν θέλει να πληγώσει τον άνθρωπο. Δεν επιτρέπεται να πληγώνουμε τους ανθρώπους».