Έκτακτη ενημέρωση από τους Κου Κου: Ο Αντώνης Κανάκης και οι Ράδιο Αρβύλα επιστρέφουν στην τηλεόραση

Τα τρία κανάλια που τους ζητούν

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έκτακτη ενημέρωση από τους Κου Κου: Ο Αντώνης Κανάκης και οι Ράδιο Αρβύλα επιστρέφουν στην τηλεόραση

Επιστροφή που θα συζητηθεί φαίνεται να ετοιμάζει ο Αντώνης Κανάκη με τους Ράδιο Αρβύλα και το Βινύλιο και από την εκπομπή "Στην Φωλιά των Κου Κου" έγιναν γνωστές οι λεπτομέρειες με έκτακτη ενημέρωση από τον δημοσιογράφο τους, Γιάννη Πουλόπουλο.

Ο ίδιος ανέφερε αρχικά πως παρά τις προχωρημένες συζητήσεις στις οποίες βρισκόταν ο Αντώνης Κανάκης με το Mega το Deal δεν έκλεισε και η πόρτα κλείδωσε οριστικά με αυτό το κανάλι. Έπειτα είπε αναλυτικά τα κανάλια που τον διεκδικούν και τις προτάσεις που έχει δεχτεί ξεχωριστά από το κάθε ένα.

Το ένα είναι η ΕΡΤ, που ενδιαφέρεται κατά κύριο λόγο μόνο για το Βινύλιο, το άλλο είναι το Open που έχει περισσότερες πιθανότητες να τον κλείσει - σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες και το τρίτο είναι ο ALPHA.

Δείτε αναλυτικά όλο το ρεπορτάζ στο παρακάτω βίντεο:

Αντώνης Κανάκης: Για ποιον λόγο κρύβει την οικογένειά του;

Όλη η αλήθεια για το τηλεοπτικό μέλλον του Αντώνη Κανάκη - «Η απόφαση που έχω πάρει...»

Είναι αλήθεια πως η επιστροφή σας διαδικτυακά σημείωσε μεγάλη επιτυχία. Γνωρίζω ότι σε πολλές περιπτώσεις ξεπέρασε σε θεάσεις τις αντίστοιχες τηλεοπτικές…

«Οφείλω να ομολογήσω πως με έχει αιφνιδιάσει ευχάριστα όλη αυτή η ιστορία με τις διαδικτυακές μας εκπομπές, σε όλα τα επίπεδα. Επίσης με έχει εντυπωσιάσει η διαπίστωση πόσοι άνθρωποι έχουν συνειδητά γυρίσει την πλάτη τους στην τηλεόραση, με δική της ευθύνη φυσικά.

Έχουν αλλάξει πολύ τα πράγματα, αλλά ως συνήθως αυτοί που φαίνεται να συντονίζονται τελευταίοι με τα νέα δεδομένα είναι οι άμεσα ή έμμεσα εμπλεκόμενοι. Δεν νομίζω ότι ο γενικότερος μηχανισμός, κανάλια, διαφημιστική αγορά, Τύπος κ.λπ., έχει συντονιστεί με την πραγματικότητα, ότι το κοινό και ειδικά το λεγόμενο δυναμικό κοινό των 18-54 χρόνων παρακολουθεί πλέον τηλεοπτικό περιεχόμενο στο σύνολό του λιγότερο στην ελεύθερη τηλεόραση και περισσότερο σε διάφορες άλλες πλατφόρμες και μέσα».

Παρότι είναι νωρίς και όλα αλλάζουν, γνωρίζω πως ήδη σε έχουν πλησιάσει από τηλεοπτικούς σταθμούς. Το σκέφτεσαι… ή σκοπεύεις να δραστηριοποιηθείς περισσότερο και πιο μεθοδικά στο διαδίκτυο, το οποίο είναι φανερό ότι έχεις κερδίσει;

«Η αλήθεια είναι ότι η συνθήκη του διαδικτύου μάς έχει κερδίσει πολύ. Αυτός είναι και ο λόγος που η μόνη σίγουρη απόφαση που έχω πάρει μέχρι στιγμής είναι ότι αυτή τη φορά, ακόμα και όταν επιστρέψουμε στην τηλεόραση, θα συνεχίσουμε τη διαδικτυακή μας δράση».

Ύστερα από τόσα χρόνια στην τηλεόραση, έχω πάντα την αίσθηση ότι είσαι… με το ένα πόδι εκτός, με την έννοια ότι δεν πιστεύω ότι σου αρέσει αυτή η «έκθεση». Αν τώρα… γινόμουν τζίνι και σου έλεγα ότι μπορώ να σου εξασφαλίσω τα προς το ζην αλλά να κάνεις ό,τι γουστάρεις, τι είναι αυτό που θα ήθελε να κάνει ο Αντώνης;

«Κάνω ήδη αυτό που αγαπώ, οπότε δεν θα άλλαζα κάτι. Αγαπώ πολύ τη δημιουργία, την επικοινωνία, το μοίρασμα, κατά συνέπεια αγαπώ πολύ επί της ουσίας όλα όσα κάνουμε. Αυτό που με δυσκολεύει μερικές φορές είναι το γενικότερο περιβάλλον του χώρου αυτού. Κάποια από τα ήθη του και έθιμα, κάποιες από τις “αξίες” και τα “ιδανικά” του. Μακάρι να μη με ένοιαζαν όλα αυτά, η ζωή μου θα ήταν πολύ πιο εύκολη, τουλάχιστον σε επαγγελματικό επίπεδο».