Ελένη: Δεν φαντάζεστε τι ψιθύρισε στους δημοσιογράφους λίγο πριν κλείσει την πόρτα του αυτοκινήτου της

Και όμως το είπε...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ελένη: Δεν φαντάζεστε τι ψιθύρισε στους δημοσιογράφους λίγο πριν κλείσει την πόρτα του αυτοκινήτου της

Μετά τις δηλώσεις που έκανε στους δημοσιογράφους η Ελένη Μενεγάκη, στην έξοδο της από το κανάλι μετά την τελευταία της εκπομπή, δεν φαντάζεστε τι ψιθύρισε στις κάμερες.

Το είπε και το έκανε η παρουσιάστρια, η οποία χθες μας αποχαιρέτησε για τελευταία φορά μέσα από τη συχνότητα του ALPHA. Η βασίλισσα της τηλεόρασης, πήρε την απόφαση να αφιερωθεί στην ίδια και στην οικογένεια της μετά από περίπου 30 χρόνια αυξημένου επαγγελματικού προγράμματος.

Χθες, στην τελευταία της εκπομπή δεν σταμάτησε λεπτό να μιλάει για τους συνεργάτες της και τους τηλεθεατές που την στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια στην τηλεόραση.

Ελένη Μενεγάκη δηλώσεις

«Πάντα με ενδιέφερε η στιγμή που θα φύγω πως θα με σκέφτεται ο κόσμος. Ευχαριστώ πολύ όλο τον κόσμο για τα μηνύματα αγάπης, συμπάθειας, σεβασμού. Εύχομαι σε όλους εκείνους που παραμένουν μέσα να ζήσουν έντονες στιγμές και να τους αγαπάνε. Αν ποτέ αυτό έχει μια συνέχεια δεν το έχω σκεφτεί. Και να ξανά έρθω δεν θα είμαι ίδια, γιατί εγώ δεν θα είμαι ίδια αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι κύκλοι δεν ξανά ανοίγουνε χωρίς να θυμίζουν κάτι.Όταν η ζωή πάψει να σε εκπλήσσει, αυτό σημαίνει θάνατος", αποκάλυψε η Ελένη Μενεγάκη μπροστά στις κάμερες.

Αυτό ψιθύρισε η Ελένη Μενεγάκη στους δημοσιογράφους

Ωστόσο, όταν τους χαιρέτησε και κατευθύνθηκε προς το αυτοκίνητο της για να φύγει, λίγο πριν κλείσει την πόρτα και αποχωρήσει από το κανάλι για τελευταία φορά, ψιθύρισε στους δημοσιογράφους που την τραβούσαν με τις κάμερες «Μην με ξεχνάτε».

Ωστόσο, πολλές ήταν οι παρουσίες αλλά πολλές και οι απουσίες που σημειώθηκαν στην τελευταία εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Ποιοι οι συνεργάτες της που δεν πάτησαν το πόδι τους στον ALPHA για να αποχαιρετήσουν από κοντά την βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης;