Χαμός στο Καβούρι με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - Τον πέτυχε με φίλες του και του έκανε σκηνή

Αυτός μετά την έκανε μπλοκ! Τα αποκάλυψαν όλα στο Πρωινό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χαμός στο Καβούρι με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - Τον πέτυχε με φίλες του και του έκανε σκηνή

Χαμός επικράτησε με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο Καβούρι, όταν έπιασε καλό της φίλο με φίλες του στην περιοχή, ενώ στην ίδια δεν σήκωνε το τηλέφωνο όταν τον καλούσε. Μάλιστα, του έκανε και σκηνή.

Η αποκάλυψη έγινε μέσα από το Πρωινό με την δημοσιογράφο, Νάνσυ Παραδεισανού να μεταφέρει στον αέρα όλες τις λεπτομέρειες.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τσακωμός Πρωινό

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες της Νάνσυς Πραδεισανού «το cheesecake που έφτιαξε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν ήταν από τα χεράκια της… αλλά από τα χεράκια του φίλου της, Τζον Βότσαρη. Της είχε δώσει το μίξερ και… το είχε αφήσει στο σπίτι της. Το πρώτο cheecake απέτυχε και το δεύτερο που της πέτυχε δεν το έφτιαξε η ίδια αλλά ο φίλος της, παρόλο που το παρουσίασε ότι το έκανε η ίδια… Η Κωνσταντίνα του τηλεφωνούσε αφού είχε αφήσει το μίξερ του στο σπίτι της για να πάνε για καφέ και εκείνος δεν σήκωνε το τηλέφωνο, αλλά είχε βγει με άλλες φίλες του»!

Και πρόσθεσε: «Η Κωνσταντίνα του τηλεφωνούσε συνέχεια και εκείνος δεν το σήκωνε και ξαφνικά τον συναντά σε καφέ της Βούλας και γίνεται χαμός. Την επόμενη μέρα τον συναντά ξανά στο Καβούρι με άλλες φίλες και του κάνει ακόμα μεγαλύτερη σκηνή… και εκείνος την μπλόκαρε από τα social media και από το τηλέφωνο και δεν μπορεί αν έχει καμία επικοινωνία πια με τον κολλητό της». Δείτε ωστόσο εδώ τι έχει συμβεί ανάμεσα στην Σπυροπούλου και την Χριστίνα Παππά.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ένας μικρός χαμός έγινε και στην εκπομπή της Καινούργιου - Έλυσαν τις διαφορές τους

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου βρέθηκε καλεσμένη η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και έλυσαν την κόντρα που είχε δημιουργηθεί ανάμεσα τους. «Είπατε χοντρά πράγματα» της είπε η δεύτερη μεταξύ άλλων σε έντονο ύφος στον αέρα.

Οι δυο πρώην φίλες, με την συνάντηση του αυτή, θέλησαν να βάλουν ένα τέλος στην παρεξήγηση τους. Οι ατάκες που πέταξε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ήταν... φωτιά, ενώ από την άλλη η παρουσιάστρια θέλησε να μάθει τι είχε συμβεί και δεν έδωσε συνέντευξη στο ρεπόρτερ της εκπομπής της.

«Θέλω να σου πω την αλήθεια, εκτιμώ πάρα πολύ που ήρθε γιατί πίστευα ότι δεν θα έρθεις» , της είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου, με την Κωνσταντίνα να απαντάει: «Μα θα ερχόμασταν!» .

«Μπορεί να διαφωνώ σε κάποια πράγματα και θα τα πούμε, αλλά έχεις πολύ ωραίο γούστο…» , είπε στη συνέχεια η Κατερίνα για το κόσμημα που της έκανε δώρο και έπειτα την ρώτησε ευθέως: «Τι έχεις μαζί μου; Γιατί δεν μιλούσες στον ρεπόρτερ μας...» . «Καλέ τίποτα! Ιησούς Χριστός..» , απάντησε η Κωνσταντίνα και συνέχισε : «Θα πω την αλήθεια χωρίς φόβο και πάθος» .

Κατερίνα Καινούργιου Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

«Εγώ θέλω να το λύσουμε για να μη νομίζουν ότι είναι κάτι προσωπικό. Ειλικρινά, δεν θα πω ότι είναι όλα καλά. Εγώ στενοχωρήθηκα. Νόμιζα ότι κάτι έχεις μαζί μας…» , εξομολογήθηκε η Κατερίνα, με την καλεσμένη της να ξεκαθαρίζει: «Δεν αντιλήφθηκα ότι θα δημιουργούνταν όλος αυτός ο πανικός...Σε εσένα θα ερχόμουν έτσι κι αλλιώς...» .

«Έχετε πει χοντρά πράγματα για εμένα. Λύθηκαν και για αυτό είμαστε εδώ. Είπες ότι «αναγκαστικά την παίζουν την κοπέλα» και «η συμπαίκτρια του Ζώτου» . Δεν είναι ωραίο να το λες αυτό. Δεν πειράζει, ας μην με παίζεται. Εγώ δεν αγνοώ κανέναν...», είπε σε έντονο ύφος η Σπυροπούλου.

«Οι δημοσιογράφοι μας μετέφεραν ότι γενικότερα υπήρχε μια άρνηση να μιλήσεις στην εκπομπή μας και σε είδα να μιλάς μετά στην κάμερα του Happy Day… Οφείλω να υπερασπιστώ την δημοσιογραφική ομάδα μου και να πω τους λόγους που εμείς θιχτήκαμε… Να μην φαινόμαστε κωλοτούμπες και ότι όλα μέλι γάλα...» , της απάντησε στο τέλος η Κατερίνα. Μια κόντρα ωστόσο, και ανάμεσα στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με την Χριστίνα Παππά.