Άγριες Μέλισσες: Ο Θωμάς αποφασισμένος να αποκαλύψει το μυστικό της Ελένης - Καταιγιστικό επεισόδιο

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: Ο Θωμάς αποφασισμένος να αποκαλύψει το μυστικό της Ελένης - Καταιγιστικό επεισόδιο

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Άγριες Μέλισσες, ο Θωμάς είναι αποφασισμένος να αποκαλύψει το μυστικό της Ελένης, η οποία εξαφανίζεται καθημερινά και απομακρύνεται όλο και πιο πολύ από κοντά του.

Πέμπτη 2 Ιουλίου - Επεισόδιο 117

Η Μυρσίνη ανησυχεί για τον μυστηριώδη άντρα που βρήκε την Ασημίνα. Ο Σταμάτης Μαυρουδής, ο άντρας της Βιολέτας, επιστρέφει στο χωριό και θα δημιουργήσει μεγάλη αναστάτωση σε όλους. Πώς θα αντιδράσει ο Μιλτιάδης μόλις το μάθει;

Ο Θωμάς είναι αποφασισμένος να αποκαλύψει το μυστικό της Ελένης στις Άγριες Μέλισσες

Η Ελένη απομακρύνεται από τον Θωμά, εκείνος όμως είναι αποφασισμένος να ανακαλύψει πού πηγαίνει κρυφά από όλους. Θα καταλάβει το μυστικό της; Ο Δούκας προσπαθεί να βρει έναν τρόπο για να σώσει το σχέδιο της βιομηχανικής ζώνης. Πώς θα αντιδράσει ο Νικηφόρος όταν έρθει αντιμέτωπος με τον Θεοτόκη μπροστά στον πατέρα του; Θ’ αποκαλυφθεί η εμπλοκή του στην αποκάλυψη της έκθεσης του καθηγητή; Η Θεοδοσία προσπαθεί να αποδεχτεί τον χωρισμό της με τον Λάμπρο ενώ την ίδια στιγμή η Ουρανία παλεύει ν’ αποφασίσει αν θα δεχτεί πίσω τον Κυριάκο, που κάνει φιλότιμες προσπάθειες να την ξανακερδίσει. Η Πηνελόπη κατηγορεί την Ανέτ για την εξαφάνιση του Μελέτη όταν συμβαίνει κάτι αναπάντεχο. Δείτε εδώ το μεγάλο φινάλε της σειράς.

Άγριες Μέλισσες τηλεθέαση 2/7

Οι Άγριες Μέλισσες είναι το "MasterChef" του ΑΝΤ1 - Συγκλονιστικά νούμερα τηλεθέασης

Το "χρυσό χαρτί" του ΑΝΤ1 φαίνεται να είναι πλέον οι Άγριες Μέλισσες που μετά το τέλος του MasterChef έχουν φτάσει να σημειώνουν τα συγκλονιστικά νούμερα τηλεθέασης που κάποτε έκανε το ριάλιτι μαγειρικής στο STAR.

Η δράση, οι ανατροπές, οι δολοφονίες και οι παθιασμένοι κρυφοί έρωτες έχουν καταφέρει αν αγγίξουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού το οποίο με βάση τα όσα καταγράφονται στα μηχανάκια της AGB είναι καθηλωμένο κάθε βράδυ στον τηλεοπτικό σταθμό του ΑΝΤ1 για να παρακολουθήσει πως θα εξελιχθεί η ιστορία στο Διαφάνι.

Τα συγκλονιστικά νούμερα των Άγριων Μελισσών στον ΑΝΤ1

Πιο συγκεκριμένα, λοιπόν, οι Άγριες Μέλισσες το βράδυ της Τετάρτης 1/7 κατάφεραν να κάνουν το απίστευτο 34,6% στο δυναμικό κοινό και να αφήσουν κατά πολύ πίσω τον ανταγωνισμό τους.

Prime time

  • ALPHA: Έλα στη θέση μου 16,5
  • ALPHA: Μην αρχίζεις την Μουρμούρα (Ε) 11,2
  • ALPHA: Greys Anatomy 6,4
  • ΑΝΤ1: Η επιστροφή 7,8
  • ΑΝΤ1: Πέτα τη φριτέζα 13,2
  • ΑΝΤ1: Άγριες Μέλισσες 34,6
  • STAR: Η μούμια 11,4
  • ΣΚΑΙ: Θα γίνει της πολυκατοικίας 7,4
  • ΣΚΑΙ: Γκοντζίλα 5,9
  • Mega: Λάκης ο Γλυκούλης 6,7

Άξιο να σημειωθεί, όσον αφορά τα χθεσινά νούμερα τηλεθέασης, είναι πως η τελευταία εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη που μετά από 30 χρόνια εγκαταλείπει την ελληνική τηλεόραση χτύπησε κόκκινο στην μεσημεριανή ζώνη.