Ελένη: Αυτό είναι το σχόλιο που άφησε ο Άγγελος Λάτσιος κάτω από τις αναρτήσεις της

Έτσι αντέδρασε στις δημοσιεύεις που έκανε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ελένη: Αυτό είναι το σχόλιο που άφησε ο Άγγελος Λάτσιος κάτω από τις αναρτήσεις της

Η Ελένη Μενεγάκη στο τελευταίο της «αντίο» στην τηλεόραση, μετά την απόφαση της να αποχωρήσει από το χώρο, είχε στο πλευρό της την οικογένεια της που την στηρίζει σε όλα. Από δίπλα της δεν γινόταν να λείπει και ο Άγγελος Λάτσιος, ο οποίο δεν δίστασε να σχολιάσει και στις αναρτήσεις της στο Instagram.

Μετά την ολοκλήρωση της τελευταίας της εκπομπής, η παρουσιάστρια στον προσωπικό της λογαριασμό μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, διάφορες στιγμές με τους συνεργάτες της, με πολλά πρόσωπα από τη showbiz να της σχολιάζουν.

Ανάμεσα στα σχόλια ωστόσο, είδαμε και αυτό του γιου της, Γιάννη Λάτσιου, ο οποίο πολλές φορές της έχει κάνει διάφορες αντιδράσεις σε διάφορες δημοσιεύσεις της. Δείτε ωστόσο εδώ, τι είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για την οικογένεια της Ελένης.

Έτσι λοιπόν στην παρακάτω της έβαλε πολλές καρδούλες!

Ελένη Μενεγάκη Άγγελος Λάτσιος

Νίκος Μουτσινάς: Οι ατάκες για τον Ματέο και τον Άγγελο Λάτσιο - «Μας τρέλανε πάλι»

Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα ο Νίκος Μουτσινάς δεν γινόταν να μην μιλήσει για την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη. Οι ατάκες για τον Ματέο και τον Άγγελο Λάτσιο, πήγαιναν και αρχόντουσαν στο πλατό.

Με την οθόνη να δείχνει πίσω του την στιγμή που η Ελένη γυρνάει την κάμερα και δίνει ένα τρυφερό φιλί στο στόμα στον σύζυγό της, ενώ αγκαλιάζει τα τέσσερα παιδιά της, ο παρουσιαστής είπε:

«Θα γυρίσει παιδιά. Που είχα μείνει; Στα κλάματα. Πολύ το κλάμα χθες, πολύ το χαρτομάντιλο έφυγε και πολλές οι εκπλήξεις. Εκτός από όλη την ελληνική τηλεόραση, ποιος άλλος λες ήταν στο πλατό; Ο Μάκης και τα παιδιά της ρε.

Νίκος Μουτσινάς για Ματέο Άγγελο Λάτσιο και Ελένη

Ο Άγγελος παιδιά, με πέρασε σε ηλικία πιστεύω. Δες τα, θα τρελαθώ. Για πρώτη φορά live τα παιδιά. Άλλα κλάματα εκεί. Δείξε μου λίγο, που η Ελένη πλησιάζει, γυρίζει την κάμερα, πιάνει Μάκη και οπ, να το, το on air το φιλί. Μας τρέλανε πάλι τελευταία ημέρα η Ελένη. Φιλιά, πάθος, έρωτας . Φίλα τη Μάκη, φίλα τη και κράτα την». Αποκαλύψεις στον αέρα του ALPHA για το συμβόλαιο της Ελένης