Κάνει «χαμό» ο Snik στο διαδίκτυο - Το νέο βίντεο που δημοσιεύθηκε

Εσείς ακόμη να το δείτε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κάνει «χαμό» ο Snik στο διαδίκτυο - Το νέο βίντεο που δημοσιεύθηκε

Ένα νέο βίντεο του Snik δημοσιεύθηκε στο διαδίκτυο και ήδη από τις πρώτες κιόλας ώρες κάνει χαμό. Για ακόμη μια φορά ο τράπερ έρχεται για να φτάσει στην κορυφή των charts και του Youtube.

O κορυφαίος ράπερ της Ελλάδας παρουσίασε το πρώτο του βίντεο κλιπ μέσα από το no1 album του “TopBoy” και δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο από αυτό που θα δέιτε παρακάτω.

Το συγκεκριμένο είναι άκρως αισθησιακό και ονομάζεται “Online” . Μόλις κυκλοφόρησε σε σκηνοθεσία του Γιάννη Παπαδάκου και ήδη κάνει το γύρω του διαδικτύου.

Πριν από λίγες ημέρες την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Snik στον αέρα του Opentv και στη σκηνή του Just the 2 of us. Αφού, τραγούδησε στάθηκε δίπλα στον Νίκο Κοκλώνη και μίλησαν για όλα. Ενώ, δεν δίστασε να μιλήσει με πολύ τρυφερά λόγια για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Λίγα λόγια για τον Snik πριν γίνει γνωστός

Γεννήθηκε στις 4 Μαΐου 1987 στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Κηφισιά μέχρι την ηλικία των 12. Έπειτα από το χωρισμό των γονιών του, εγκαταστάθηκε με τη μητέρα του στο κέντρο.[1] Από μικρός ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο, το σκέιτ ενώ οι μουσικές του επιρροές από ραπ ήταν οι Ημισκούμπρια και ΖΝ. Το 2009, σε ηλικία είκοσι ετών, εγκαταστάθηκε για δύο χρόνια στο Λονδίνο όπου δούλεψε ως μπάρμαν.

Σε ένα νέο βίντεο που ετοιμάζει ο Snik είχε πάρει μαζί του και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Ο Snik πήρε για πρώτη φορά την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στα γυρίσματα για το νέο του τραγούδι και δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα απίστευτο βίντεο.

Μπορεί το ζευγάρι να αποφεύγει να μιλάει για τη σχέση του δημόσια και να αποφεύγει όσο μπορεί τους φωτογράφους, ωστόσο στα social media, έχουμε δει να μοιράζονται αρκετές προσωπικές τους στιγμές.

Ο Snik και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, έχοντας επιστρέψει από τις διακοπές τους - δείτε εδώ φωτογραφίες του από την παραλία - ξεκίνησαν και πάλι την δουλειά.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Snik δημοσίευσε ένα απίστευτο βίντεο από τα γυρίσματα του νέου του video clip, όπου είχε πάρει μαζί του την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

TAGS