The 2night show: Συγκινητικές οι τελευταίες λέξεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου - Έκανε αποκάλυψη για την επόμενη χρονιά στον ΑΝΤ1

Το αστείο για τις Άγριες Μέλισσες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
The 2night show: Συγκινητικές οι τελευταίες λέξεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου - Έκανε αποκάλυψη για την επόμενη χρονιά στον ΑΝΤ1

Τίτλοι τέλους έπεσαν το βράδυ της Πέμπτης για την εκπομπή The 2night show στον ΑΝΤ1 και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου συγκίνησε με τις τελευταίες του λέξεις προς τους τηλεθεατές. Εκτός από το αντίο, όμως, θέλησε να κάνει και μια αποκάλυψη για τον... πρώτο καλεσμένο που θα έχει την επόμενη χρονιά, χαρίζοντας άφθονο γέλιο.

Λίγο πριν το κλείσιμο της εκπομπής, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αφού ευχαρίστησε τους τηλεθεατές αλλά και τους συνεργάτες της εκπομπής, αναφέρθηκε και στις Μύγες και τις φήμες που τις θέλουν να αναλαμβάνουν δική τους εκπομπή από του χρόνου.

Η αποκάλυψη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night show για την επόμενη σεζόν

«Ακούγεται ότι οι “Μύγες” δεν θα είναι του χρόνου εδώ και θα κάνουν μία τηλεοπτική εκπομπή εδώ στο κανάλι σαν ένα late night show. Μην απαντήσετε τίποτα. Εγώ είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος γι΄αυτή τη συνεργασία. Να ξέρετε ότι αν συμβεί κάτι και κάνετε μία καινούρια δική σας εκπομπή, σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πάει πάρα πολύ καλά».

φινάλε για το The 2night show και τον Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1

Προσπαθώ να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου από όλους μας για την αγάπη που δείξατε αυτή τη χρονιά. Κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε και η αλήθεια είναι ότι μου έμεινε το άλογο από τις “Άγριες Μέλισσες” που δεν έχω πάρει συνέντευξη. Αλλά θέλω να πω ότι του χρόνου η εκπομπή ξεκινάει με συνέντευξη από το άλογο από τις “Άγριες Μέλισσες”. Έτσι θα ξεκινήσει η επόμενη σεζόν, πρώτα ο Θεός να είμαστε καλά και να επιστρέψουμε»

"Χρυσός" στον ΑΝΤ1 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου - Τι συμβαίνει με το The 2night show

Η εκπομπή The 2night show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο ΑΝΤ1 σημειώνει ανεπανάληπτη επιτυχία εδώ και καιρό κι αυτό είναι ολοφάνερο από τα ασυναγώνιστα νούμερα τηλεθέασης που καταγράφουν τα μηχανάκια της AGB στην prime time ζώνη κάθε φορά που προβάλλεται. Όπως φαίνεται το project αυτό είναι το "χρυσό" χαρτί που κρατάνε στα χέρια τους οι ιθύνοντες του Αμαρουσίου.

Συγκεκριμένα τα νούμερα που έκανε το βράδυ της Τετάρτης 1/7, την πρώτη ημέρα που ξεκίνησε ο Ιούλιος ήταν συναρπαστικά αφού στο δυναμικό κοινό έκανε 24,0% αφήνοντας πίσω τους ανταγωνιστές του. Καλεσμένες του το συγκεκριμένο βράδυ ήταν η Χριστίνα Μπόμπα που όπως αποκάλυψε παραλίγο να κινηθεί νομικά με τον Σάκη Τανιμανίδη αλλά και η Κάτια Ζυγούλη που μίλησε για τις δυσκολίες στον γάμο της με τον Σάκη Ρουβά.

Late night

  • ΑΝΤ1: The 2night show 24.0
  • ALPHA: Άφθαρτος 8,8
  • STAR: Νόμος και τάξη 9,4
  • ΣΚΑΙ: Deadly Women 9,8
  • Mega: Πενήντα Πενήντα 7,6

Κι επειδή τα νούμερα απογειώνονται είναι βέβαιο πως ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα συνεχίσει να βρίσκεται στην θέση που είναι και στον τηλεοπτικό σταθμό και για την επόμενη χρονιά. Φέρνει νούμερα, άρα φέρνει χορηγούς, άρα φέρνει έσοδα. Αυτό ακριβώς θεωρείται επιτυχία.