Δάκρυα συγκίνησης με την ανάρτηση της Καστάνη για την Ελένη: "Σ'ευχαριστώ για..."

Το μακροσκελές κείμενο στα social media

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δάκρυα συγκίνησης με την ανάρτηση της Καστάνη για την Ελένη:

Η Κάλλια Καστάνη ήταν στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη από το 2012 και το γεγονός της αποχώρησής της την λύγισε, όπως και πολλούς άλλους συνεργάτες, φίλους και τηλεθεατές. Θέλησε, λοιπόν, με μια ανάρτηση να την αποχαιρετήσει, φέροντας σε όσους είδαν το συγκεκριμένο post δάκρυα στα μάτια.

Το μήνυμα της Καστάνη για την Ελένη Μενεγάκη

Σε ευχαριστώ Ελένη Μενεγάκη διότι με «είδες». Και με επέλεξες. Σε ευχαριστώ που μου έδωσες τόπο και τρόπο να «ανθίσω». Σε ευχαριστώ που μου έμαθες πόσο βαριά δουλειά είναι ο «αφρός της ημέρας».Σε ευχαριστώ για την προστασία και τις ανταμοιβές. Κάθε είδους. Για την καθημερινή σου γενναιοδωρία. Σε ευχαριστώ γιατί με "διέσωσες". Με περισσότερους τρόπους από όσους μπορώ να μετρήσω.Σε ευχαριστώ για τα γέλια. Kαι τα μαθήματα. Ακόμα και για τα σκληρά. Ιδίως γι αυτά.

Ελένη Μενεγάκη: Η άγνωστη φωτογραφία που κυκλοφόρησε - Είναι αγνώριστη στο πρόσωπο

And now...
This is Major Tom to Ground Control
I'm stepping through the door
And I'm floating in a most peculiar way
And the stars look very different today
For here am I sitting in my tin can
Far above the world
Planet Earth is blue
And there' s nothing I can do....

συνεργάτες της Μενεγάκη την αποχαιρετούν Κάλλια Καστάνη

Ελένη: Η ανάρτηση του Πέτρου Κωστόπουλου με αφορμή την αποχώρηση της από την τηλεόραση

Ανάμεσα σε διάσημα πρόσωπα από το χώρο της ελληνικής showbiz και ο Πέτρος Κωστόπουλος θέλησε να αποχαιρετήσει δημόσια την Ελένη Μενεγάκη, μετά την αποχώρηση της από το χώρο της τηλεόρασης.

Η παρουσιάστρια χθες Τετάρτη 1η Ιουλίου, αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό της κοινό και τους συνεργάτες της στην τελευταία της εκπομπή η οποία ήταν πολύ συγκινητική.

«Συγγνώμη δε μπορώ να μιλήσω. Παρόλο που το έργο αυτό το έφτασα εκεί που ήθελα. Ποτέ δεν έβαλα σε σειρά τις σκέψεις μου. Αν κάτι θέλω να θυμάστε είναι πως ό,τι βλέπατε ήταν αλήθεια και ότι την κάθε μέρα την ευχαριστήθηκα μέσα από τη ψυχή μου. Σήμερα δεν κλείνει μόνο ο κύκλος του Al[ha, κλείνει ένας πολύ μεγάλος κύκλος δικός μου. Και να ξανανοίξει μετά θα είναι κάτι άλλο. Δε μπορεί να είμαι η ίδια. Κλείνει ένα κεφάλαιο πολύ τεράστιο για μένα. Δεν ξέρω αν τα όνειρά μου πήγαν ποτέ τόσο μακριά. Θα μπορούσα να σας μιλάω ώρες. Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ. Δε θα είχα κάνει τίποτα αν δεν είχα πέσει στους σωστούς ανθρώπους», ήταν μερικά από τα λόγια της παρουσιάστριας στον αέρα - Δείτε εδώ το βίντεο και όσα είπε.

Η ανάρτηση του Πέτρου Κωστόπουλου για την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από την τηλεόραση

Ο Πέτρος Κωστόπουλος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακλούς του φίλους το πιο αισθησιακό εξώφυλλο της Ελένης Μενεγάκη το οποίο είχε κάνει για το περιοδικό Nitro.

«Arrivederci Λενακι», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης του.

Πέτρος Κωστόπουλος Ελένη Μενεγάκη