Μάκης Παντζόπουλος: Η φωτογραφία που τραβήχτηκε με την Ελένη Μενεγάκη όταν έκλεισαν οι κάμερες του ALPHA

Ήρθε στο φως της δημοσιότητας πριν από λίγες ώρες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μάκης Παντζόπουλος: Η φωτογραφία που τραβήχτηκε με την Ελένη Μενεγάκη όταν έκλεισαν οι κάμερες του ALPHA

Η ίδια η Ελένη Μενεγάκη λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή της από τον ALPHA δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία στην οποία είναι αγκαλιά με τον Μάκη Παντζόπουλο και τους συνεργάτες της. Το στιγμιότυπο αυτό τραβήχτηκε όταν οι κάμερες έκλεισαν.

Την φωτογραφία συνόδευε το παρακάτω μακροσκελές κείμενο:

«Ήμουν πολύ τυχερή γιατί εδώ και πάρα πολλά χρόνια βρίσκομαι σε έναν χώρο που μου ταίριαξε πάρα πολύ. Δεν το ήξερα. Ήμουν πολύ τυχερή γιατί η ζωή μου έφερε κοντά μου ξεχωριστούς εκλεκτούς ανθρώπους και καλούς συνεργάτες. Υπήρξα πολύ τυχερή γιατί δεν χρειάστηκε να πάω κόντρα στον χαρακτήρα μου και να πηδάω από κλαδάκι σε κλαδάκι. Στα σχεδόν 30 χρόνια που είμαι στην τηλεόραση να κάνω πολλές αλλαγές. Μου αρέσει και επιδιώκω να αισθάνομαι ασφάλεια στη ζωή μου.

Έτσι φτάσαμε πράγματι μετά από 15 χρόνια στον Alpha να πρέπει να σας στείλω από νωρίς την μεγάλη αγάπη που έχω μέσα μου για εσάς και για τα πολύ όμορφα χρόνια, στιγμές, καταστάσεις που ζήσαμε όλοι μαζί. Από πέρσι έχω πάρει μια πολύ σοβαρή απόφαση, που δεν είναι τόσο πάρα πολύ μακριά, αλλά δε μπορώ να αφήνω και τη ζωή μου στην τύχη. Πάντα ήθελα να βάζω ένα πρόγραμμα. Από πέρσι έχω πάρει μια απόφαση. Αυτή η χρονιά μου στον Alpha να είναι η τελευταία.

Αυτό που θέλω να ξέρετε και το είχα βάλει στο μυαλό μου πως θα σας το πω στη γιορτή μου. Γιατί αυτή είναι η προσωπική μου μέρα και ποτέ δε ξέρεις τι μπορεί να γίνει από τη μια στιγμή στην άλλη… Εσείς στη δικιά μου καρδιά είσαστε ψηλά.

Σας αποχαιρετώ από τον Alpha στο τέλος της σεζόν. Σας το λέω σήμερα. Δε θα με δείτε κάπου την επόμενη σεζόν, γιατί είναι μια ευκαιρία για μένα να κάνω πράγματα που δεν έκανα σε μικρότερη ηλικία. Πράγματα που μπορεί να είναι απλά…

Για μένα κι αυτό είναι αχαρτογράφητα νερά. Δε ξέρω πως είναι. Αυτό που ξέρω είναι ότι θέλω η επόμενη σεζόν να με βρει ελεύθερη και να δοκιμάζομαι σε κάτι που δε θα έχω ξανακάνει. Εδώ θα είστε πάντα όλοι και κάποια στιγμή θέλω να πιστεύω ότι θα τα ξαναπούμε. Θέλω να αγαπάτε τους συνεργάτες μου. Όλοι όσοι πέρασαν από κοντά μου ήταν ξεχωριστά παιδιά. Είμαι πολύ περήφανη με αυτά που έζησα μαζί τους και μαζί σας. Υπήρξα τυχερή και πιστεύω πως η τύχη μου θα συνεχίσει να είναι ζωντανή και γεμάτη.

Σας αγαπώ. Σας ευχαριστώ και είμαι περήφανη που κατάφερα να μην κλάψω. Γιατί όσες φορές το σκεφτόμουν πάντα έκλαιγα. Συνεχίζουμε δυνατά».

Αυτό είναι το σκάφος των 100.000 ευρώ της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου

Ελένη ALPHA με τον Ματέο Παντζόπουλο

Το νέο επαγγελματικό "άνοιγμα" της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου - Η φωτογραφία που πρόδωσε το μυστικό

Η Ελένη Μενεγάκη μετά από 15 χρόνια αποφάσισε να τραβήξει κόκκινη γραμμή και να αποχωρήσει από το κανάλι του ALPHA κι από την τηλεόραση για λίγο χρονικό διάστημα. Ωστόσο, δεν θα έμενε έτσι... χωρίς πλάνο! Μια φωτογραφία που δημοσίευσε στο instagram ήταν αρκετή για το Youweekly.gr που ανακάλυψε το νέο της επαγγελματικό "άνοιγμα" με τον Ματέο Παντζόπουλο.

Η ψυχολογία της Ελένης τις τελευταίες δέκα μέρες ήταν ένα δυνατό crach test αντοχών. Στις 21 Μαΐου είχε πει χαριτολογώντας στον αέρα ότι είναι περήφανη που δεν έκλαψε όταν ανακοίνωνε στους τηλεθεατές ότι από την επόμενη σεζόν δεν θα βρίσκεται στην τηλεόραση. Τις μέρες που ακολούθησαν, και ειδικά την τελευταία εβδομάδα, η Ελένη τελικά δεν κατάφερε να κρατήσει τον έλεγχο στα συναισθήματά της (δείτε την να σπαράζει στο κλάμα με την Ελιάνα στον αέρα της εκπομπής της εχθές)

Αρκετές ήταν οι φορές που λύγισε όταν έσβηναν οι κάμερες. Όταν κάποιοι από τους συνεργάτες της, της θύμιζαν όσα έζησαν μαζί, όταν λάμβανε κάποιο γλυκό μήνυμα στο κινητό της από επώνυμους ή ανώνυμους, όταν η ίδια με αφορμή ένα θέμα της εκπομπής θυμόταν κάτι που είχε συμβεί σε παλαιότερες εκπομπές. Δεν ήταν εύκολο να διαχειριστεί τις αναμνήσεις της και έκρυβε τον «κόμπο» στον λαιμό της όταν ευχαριστούσε τους συνεργάτες της στο κοντρόλ, τους τεχνικούς, τους ανθρώπους που έβλεπε κάθε πρωί στο καμαρίνι της, οι οποίοι είχαν την επιμέλεια της εικόνας της.

Από την ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΠΟΥΣΙΟΥ για το περιοδικό You

Το καμαρίνι αυτό, με το μεγάλο σιδερένιο κρεβάτι που χρησιμοποιούσε ως... καναπέ η Ελένη μετά τις εκπομπές και φώναζε τους στενούς της συνεργάτες για σύσκεψη, άδειασε μέσα σε τρεις μέρες, αφού όλα τα προσωπικά της αντικείμενα, ρούχα, παπούτσια, φωτογραφίες, καλλυντικά, μεταφέρθηκαν στο σπίτι της (δείτε φωτογραφίες εδώ) Υπήρξαν όμως και πολλά από αυτά, κυρίως από την γκαρνταρόμπα της, τα οποία χάρισε στους συνεργάτες της.

Την τελευταία εβδομάδα η Ελένη τριγυρνούσε πολύ συχνά στους διαδρόμους του Alpha για να συναντήσει ανθρώπους με τους οποίους συμπορεύτηκε όλα αυτά τα χρόνια. Από τις γλυκές κυρίες της εισόδου του καναλιού, οι οποίες της έλεγαν την πρώτη «καλημέρα», μέχρι και τους ανθρώπους της παραγωγής της. Και μάλιστα, παρά τα μέτρα ασφαλείας λόγω κορωνοϊού, δεν κρατήθηκε και μοίρασε αγκαλιές.

Πλώρη για το νησί!

Τις προηγούμενες μέρες η Ελένη έμενε στην Αθήνα προετοιμάζοντας τις τελευταίες της εκπομπές, έχοντας μαζί της μόνο τα τρία παιδιά της, καθώς ο σύζυγός της και η κόρη τους Μαρίνα βρίσκονταν στην Άνδρο. Με τη λήξη αυτής της τόσο ιδιαίτερης σεζόν η παρουσιάστρια πήρε τις βαλίτσες της και από τα στούντιο του Alpha, έφυγε με το πρώτο πλοίο για την Άνδρο. Δεν ξεκίνησαν μόνο οι διακοπές της, αλλά και η νέα της ζωή!

Αυτή είναι η φωτογραφία που αποκάλυψε το... μυστικό της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου

Το νέο επαγγελματικό βήμα της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο στην Άνδρο

Η φωτογραφία που η Ελένη ανήρτησε πριν από μερικές μέρες μοιάζει ειδυλλιακή με φόντο τον Λυκαβηττό. Η ταράτσα του κτιρίου ωστόσο κρύβει... μυστικά. Η παρουσιάστρια βρισκόταν στο κεντρικό κτίριο πολύ γνωστής τράπεζας που ειδικεύεται στο real estate για να συζητήσει τα νέα της σχέδια, που αφορούν κυρίως την επέκταση της ξενοδοχειακής μονάδας στα Άχλα της Άνδρου.