Τέλος η Φαίη Σκορδά από τον ΑΝΤ1 - Το party με τον Σχοινά στο μεγάλο φινάλε

Αυτός ο συνεργάτης αποχωρεί οριστικά από το Πρωινό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τέλος η Φαίη Σκορδά από τον ΑΝΤ1 - Το party με τον Σχοινά στο μεγάλο φινάλε

Σήμερα πραγματοποιήθηκε η τελευταία εκπομπή της Φαίης Σκορδά από τον ΑΝΤ1 για την φετινή τηλεοπτική σεζόν. Το Πρωινό έκανε το φινάλε με ένα μεγάλο party στο πλατό με τον Διονύση Σχοινά.

Ο τραγουδιστής είπε στον αέρα αγαπημένες επιτυχίες με τους συνεργάτες της να χορεύουν και να διασκεδάζουν. Μάλιστα, η παρουσιάστρια δέχτηκε και μια έκπληξη στο πλατό.

Συγκεκριμένα, στο πρωινό εισέβαλε η ομάδα του «Make A wish - Κάνε μια ευχή Ελλάδος» και είχε πανό που έγραφε «Σ’ αγαπάμε Φαίη».

Φαίη Σκορδά ΑΝΤ1 έκπληξη

Στην τελευταία εκπομπή "Πρωινό" γι αυτή την τηλεοπτική σεζόν και η έναρξη έγινε με πλάνο στην χαμογελαστή Φαίη Σκορδά! Οι συνεργάτες της, της είχαν ετοιμάσει ένα βίντεο από όλες τις στιγμές άπειρου γέλιου που πέρασαν μπροστά από τα μάτια των τηλεθεατών φέτος και είπε πως την... ξεφτίλισαν.

Τα κλάματα της Φαίης Σκορδά και του Πάνου Καλλίδη στον αέρα

Ο Βασίλης Καλλίδης με το που ολοκλήρωσε την τελευταία του συνταγή σήμερα στο Πρωινό είπε συγκινημένος στον αέρα «Ό,τι κι αν κάνετε στη ζωή σας από εδώ και πέρα να είστε ευτυχισμένοι. Εγώ σας λατρεύω όλους! Για εμένα εδώ θα είναι πάντα το σπίτι μου...».

Φαίη Σκορδά Βασίλης Καλλίδης ΑΝΤ1 Πρωινό

Και η Φαίη Σκορδά του απάντησε: «Σ’ αγαπάμε πολύ και όχι μόνο για τις συνταγές, για τα χορευτικά σου, για τη συνέπειά σου… σκέφτεται πάντα τους ανθρώπους που είναι μπροστά και πίσω από τις κάμερες… και αυτό το εκτιμώ πολύ… Δε θα κλάψω». Τότε ο σεφ πήγε λίγο πιο πέρα για να μην δούμε τα δάκρυα του.

Έτσι αποχαιρέτησε η Φαίη Σκορδά τους τηλεθεατές της στο μεγάλο φινάλε του Πρωινού στον ΑΝΤ1

Και ενώ όλοι διασκέδαζαν με αγαπημένες επιτυχίες του Διονύση Σχοινά, η Φαίη Σκορδά αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές της λέγοντας «Το Πρωινό είναι δουλειά ΜΑΣ. Καλό καλοκαίρι!».

Την πρωτιά για ακόμη μια φορά πήρε η Φαίη Σκορδά με το Πρωινό του ΑΝΤ1. Η παρουσιάστρια βρίσκεται στην κορυφή της τηλεθέασης για 7η συνεχόμενη χρονιά.