Δυσάρεστη είδηση για τον Κωνσταντίνο Κουφό

Είχε αίσιο τέλος

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δυσάρεστη είδηση για τον Κωνσταντίνο Κουφό

Μια δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο Κωνσταντίνος Κουφός. Έζησε μια μεγάλη ταλαιπωρία η οποία ωστόσο, είχε αίσιο τέλος. Ο τραγουδιστής, έπεσε θύμα χάκερ, οι οποίοι απέκτησαν πρόσβαση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook που αποτελεί το μέσο της επικοινωνίας του με τον κόσμο που τον στηρίζει.

Ο Κωνσταντίνος Κουφός, αφού ανέκτησε την διαχείριση της σελίδας του περιέγραψε στο βίντεο που ακολουθεί την δυσάρεστη για εκείνον εμπειρία.

Η εξομολόγηση του Κωνσταντίνου Κουφού για την δυσάρεστη είδηση

Σοκαρισμένος από το γεγονός εξομολογήθηκε τον τρόπο που ήρθε σε επαφή με το Facebook, το οποίο του ζήτησε μία σειρά από έγγραφα για να μπορέσει να εξακριβώσει την ταυτότητα του και πως δεν πρόκειται για απατεώνα.

Η περιπέτειά του Κωνσταντίνου Κουφού είχε αίσιο τέλος και υποσχέθηκε πως θα κάνει ξανά live από το Facebook για τους θαυμαστές του. Θύμα χάκερ έπεσε ακόμη ένας γνωστός τραγουδιστής. Δείτε εδώ.

Λίγα λόγια για τον Κωνσταντίνο Κουφό

Κωνσταντίνος Κουφός θύμα χάκερ

Ο Κωνσταντίνος Κουφός (Άγιοι Σαράντα, 8 Οκτωβρίου 1988) είναι Έλληνας τραγουδιστής. Οι γονείς του κατάγονται από τη Δρόπολη της Βορείου Ηπείρου, και μετακόμισαν μόνιμα οικογενειακώς στην Κέρκυρα όταν ήταν 3 ετών. Έχει πτυχίο Αγγλικής Φιλολογίας από την Ελληνοαμερικάνικη Ένωση Αθηνών. Έχει συνεργαστεί με διάφορους καλλιτέχνες όπως ο Νίκος Βέρτης και ο Σάκης Ρουβάς και τον Ιούνιο του 2016 βραβεύτηκε ως ο καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος στα MAD Video Music Awards.

Το 2006 ξεκίνησε τις σπουδές του στην Ελληνοαμερικάνικη Ένωση Αθηνών και αφού πήρε το πτυχίο του, επέστρεψε στην Κέρκυρα όπου δούλεψε ερασιτεχνικά ως dj.

Μαζί με τον επί χρόνια φίλο του Αλέξανδρο Αυλωνίτη, δημιούργησαν το γκρουπ "PersonaS" και διασκεύαζαν κομμάτια στο YouTube ενώ άρχισαν σιγά σιγά να γίνονται γνωστοί στο ευρύ κοινό.

Τον Απρίλιο του 2015 κράτησε το όνομα "PersonaS" και διασκεύασε στα ελληνικά την επιτυχία στα Βαλκάνια των Severina και Ministarke "Uno Momento", με τον τίτλο "Η πιο ωραία στην Ελλάδα". Το βίντεο κλιπ κυκλοφόρησε στις 17 Απριλίου 2015 και μέχρι σήμερα έχει συγκεντρώσει 62.000.000 προβολές στο Youtube.

Το τραγούδι ξεκίνησε να γίνεται viral τον Ιούλιο του 2015 ενώ μέσα σε διάστημα 2 μηνών (Ιούλιος - Σεπτέμβριος 2015) ξεπέρασε τις 10.000.000 προβολές, έχοντας παράλληλα πολλές επανεκτελέσεις, remix και παρωδίες στο YouTube.[6] Δημοφιλείς καλλιτέχνες της ελληνικής δισκογραφίας πρόσθεσαν το τραγούδι στο πρόγραμμά τους, όπως η Πάολα.

Στις 31 Αυγούστου 2015 το τραγούδι κατέβηκε από το YouTube λόγω πνευματικών δικαιωμάτων.[8] Αργότερα, σε τηλεοπτική του συνέντευξη στην εκπομπή The 2Night Show στον ΑΝΤ1 ο Κωνσταντίνος Κουφός παραδέχτηκε πως εκείνη την περίοδο δεν είχε πάρει την άδεια για τη διασκευή του τραγουδιού, κάτι που διευθετήθηκε λίγους μήνες μετά.

Το βίντεο κλιπ "Η πιο ωραία στην Ελλάδα" έγινε το δημοφιλέστερο βίντεο στο YouTube στην Ελλάδα για το 2015.