Συγκλονίζει ο Ερρίκος Πετιλόν - «Έψαχνα να βρω 5-10 ευρώ! Όταν… βούλιαξα στην περιπέτεια αυτή...»

Η εξομολόγηση του στον αέρα του ΣΚΑΙ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Συγκλονίζει ο Ερρίκος Πετιλόν - «Έψαχνα να βρω 5-10 ευρώ! Όταν… βούλιαξα στην περιπέτεια αυτή...»

Στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» παραχώρησε συνέντευξη ο Ερρίκος Πετιλόν και μεταξύ άλλων, μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε στο παρελθόν και συγκλόνισε.

«Η Θεσσαλονίκη είναι το μέρος που κάνω την επαναφορά μου στη ζωή. Το βιβλίο μου έχει κοινωνικό μήνυμα και λέει...διαλέγουμε τη ζωή. Αυτό που με κούρασε τα τελευταία χρόνια είναι η διπολική πλευρά που έχω. Σταματούσα τα φάρμακα της θεραπείας μόνο μου και τότε άρχιζε η κάτω βόλτα. Ζούσα με τις συνέπειες που είχε η μοναξιά, έψαχνα να βρω 5-10 ευρώ. Όταν... βούλιαξα στην περιπέτεια αυτή τελείωσαν οι καλές στιγμές.

Ερρίκος Πετιλλόν υγεία

Αυτό που θυμάμαι είναι η λύπη, η κατάθλιψη, η ντροπή και η απομόνωση. Το κλικ που μου άλλαξε τη ζωή ήταν ότι δεν ήθελα να πεθάνω γιατί προς τα εκεί πήγαινα. Είχα δόξα τω Θεώ πολλές γυναίκες, δεν έχω παράπονο», είπε ο Ερρίκος Πετιλόν.

Συγκλονίζει ο Ερρίκος Πετιλόν με την αποκάλυψη για την υγεία του - «Είχα υποτροπιάσει...»

Με την αποκάλυψη που έκανε για την υγεία του ο Ερρίκος Πετιλόν σοκάρει. «Είχα υποτροπιάσει...», δήλωσε μεταξύ άλλων, όταν αναφέρθηκε στη κατάσταση που βρίσκεται το τελευταίο διάστημα με το πρόβλημα με τις ναρκωτικές ουσίες και το διπολικό.

Ο Ερρίκος Πετιλόν παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην καθημερινή εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Ο ίδιος μίλησε ανοιχτά για όλα χωρίς να διστάσει λεπτό και συγκίνησε. Ο ίδιος μάλιστα, να σημειώσουμε πως βρίσκεται στην Αρωγή στη Θεσσαλονίκη.

«Είμαι καλά. Είμαι στην Αρωγή. Τελειώνω μία διαδικασία θεραπευτική όσον αφορά το πρόβλημα το διπολικό αλλά και της εξάρτησής μου γιατί είχα υποτροπιάσει, οπότε έπρεπε να κάνω κάτι, να δεσμευτώ και να μπω σε ένα περιβάλλον να ησυχάσω. Δόξα τον Θεό ολοκληρώνω σύντομα το πρόγραμμα και είμαι περήφανος. Λέω «Μπράβο αγόρι μου αφού το σήκωσες και στα 50 plus» τόνισε στην εκπομπή.

O Ερρίκος Πετιλόν συγκλόνισε και μέσα από το Δρομοκαΐτειο. Δείτε εδώ όλα τα ανατριχιαστικά του λόγια.