Καλό Μεσημεράκι: Η έκπληξη της Αντελίνας Βαρθακούρη και το... ξαφνικό τηλεφώνημα του Χάρη

Επικές στιγμές στο πλατό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Καλό Μεσημεράκι: Η έκπληξη της Αντελίνας Βαρθακούρη και το... ξαφνικό τηλεφώνημα του Χάρη

Στην τελευταία εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, δεν γινόταν να μην εμφανιστεί και η Αντελίνα Βαρθακούρη και να του κάνει έκπληξη στο πλατό του «Καλό μεσημεράκι». Ωστόσο, κανείς δεν περίμενε το ξαφνικό τηλεφώνημα που έκανε ο σύζυγός της, Χάρης.

Ο παρουσιαστής λίγο πριν αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές για το καλοκαίρι, συναντήθηκε στο πλατό με πολλούς ανθρώπους της ελληνικής showbiz που θέλουν να του ευχηθούν και να τον αγκαλιάσουν.

Καλό Μεσημεράκι Αντελίνα Βαρθακούρη

Ανάμεσα τους και η Αντελίνα Βαρθακούρη η οποία «πετάχτηκε» στο πλατό ενώ, τηλεφωνηκά βγήκε και ο σύζυγός της Χάρης Βαρθακούρης. Ο τραγουδιστής έκανε μια τηλεφωνική παρέμβαση από την Κύπρο, όπου βρίσκεται.

Μάλιστα, η Αντελίνα Βαρθακούρη λίγο πριν αποχωρήσει είπε: «Είσαι ο καλύτερος που υπάρχει στο είδος σου. Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πατάς τόσο γερά, όσο πατάς όλα αυτά τα χρόνια. Σε αγαπώ πολύ και σε ευχαριστώ για όλο αυτό το υπέροχο μεσημέρι που μας χαρίζεις». Δείτε εδώ και ποια πρώην παίκτρια του GNTM εμφανίστηκε στο πλατό.

Εισέβαλαν στο «Καλό μεσημεράκι» και έκαναν χαμό εκτός της Αντελίνας Βαρθακούρη, ακόμη δυο καλλονές

Στο «Καλό Μεσημεράκι» εισέβαλαν η Ιωάννα Τούνη και η Δήμητρα Αλεξανδράκη και έκαναν χαμό. Μάλιστα, ο Νίκος Μουτσινάς, έμεινε άφωνος, καθώς δεν περίμενε μια τέτοια έκπληξη στην τελευταία του εκπομπή για φέτος.

Ο παρουσιαστής την ώρα που σχολίασε τις διακοπές της Ιωάννας Τούνη και ξεκίνησε για να της αφιερώσει ένα.. τραγούδι, από πίσω πετάχτηκαν οι δυο φίλες όλο χαμόγελο και άκρως εντυπωσιακές.

Μάλιστα, να πούμε πως η Δήμητρα Αλεξανδράκη εμφανίστηκε με νέο hair look, χωρίς ωστόσο να μας αποκαλύψεις αν είναι μόνιμο ή πρόκειται για περούκα.

Φορώντας και οι δυο μαύρα φορέματα από την bubblegun χόρεψαν και τραγούδησαν παρέα με τον Νίκο Μουτσινά.

Έτσι εισέβαλαν στο πλατό της εκπομπής Καλό Μεσημεράκι Ιωάννα Τούνη και Δήμητρα Αλεξανδράκη