Δύσκολες στιγμές για τον γιο του Ντόναλντ Τραμπ - Τι συνέβη;

Η αποκάλυψη για τη σύντροφό του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δύσκολες στιγμές για τον γιο του Ντόναλντ Τραμπ - Τι συνέβη;

Δύσκολες στιγμές περνάει ο γιος του Ντόναλντ Τραμπ, καθώς η σύντροφος του βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό σύμφωνα με ανώτερο αξιωματούχο της επιτροπής που διευθύνει.

«Αφότου βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό, η Κίμπερλι απομονώθηκε αμέσως για να περιορίσει οποιαδήποτε έκθεση. Τα πάει καλά και θα επανεξεταστεί για να βεβαιωθεί πως η διάγνωση είναι σωστή, δεδομένου ότι είναι ασυμπτωματική, αλλά ως προφύλαξη θα ακυρώσει όλες τις εμφανίσεις της στα επερχόμενα γεγονότα. Ο Ντόναλντ Τραμπ τζούνιορ εξετάστηκε και βρέθηκε αρνητικός, αλλά ως προφύλαξη βρίσκεται επίσης σε αυτοαπομόνωση και ακύρωσε όλες τις δημόσιες εμφανίσεις του». είπε ο Σέρτζιο Γκορ, επικεφαλής του προσωπικού της Επιτροπής Οικονομικών του Τραμπ.

Ντόναλντ Τραμπ junior σύντροφος

Η σύντροφος του γιου του Αμερικανού προέδρου, βρέθηκε θετική στην Νότια Ντακότα, προτού παραστεί στην εκδήλωση του Ντόναλντ Τραμπ στο Όρος Ράσμορ, ενώ ο γιος του βρέθηκε αρνητικός.

Η Γκιλφόιλ δεν είχε πρόσφατη επαφή με τον Πρόεδρο, αλλά βρισκόταν στην Τάλσα της Οκλαχόμα και ήταν στα παρασκήνια για την προεκλογική του εκστρατεία, αλλά και στην εκδήλωση στο Φοίνιξ. Σοκάρει μάλιστα και η είδηση πως βγήκε ένταλμα σύλληψης κατά του Ντόναλντ.

Θρήνος για τον Ντόναλντ Τραμπ - Πέρασε δύσκολες στιγμές

Από κορωνοϊό έχασε ο Ντόναλντ Τραμπ έναν αγαπημένο του άνθρωπο, με το πένθος να έχει χτυπήσει τώρα την πόρτα του Αμερικανού προέδρου.

Ο λόγος για τον 78χρονο επιχειρηματία Στάνλεϊ Σέρα, που ασχολούνταν και αυτός με τον χώρο των Real Estate ενώ υπήρξε και χρηματοδότης του προέδρου των ΗΠΑ. Τώρα σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ξένα μέσα ενημέρωσης, ο επιχειρηματίας πέθανε λόγω επιπλοκών που είχε με τον ιό.

Ο ίδιος άνηκε στις ευπαθείς ομάδες και ήταν στο νοσοκομείο, ήδη από τις 24 Μαρτίου, ωστόσο δυστυχώς έχασε την μάχη με την ζωή. Δείτε ωστόσο και τι λέει νέα μελέτη για την πανδημία.Δύσκολα τα πράγματα.