Πρώην παίκτης του Nomads έπεσε από ταράτσα - Η συγκλονιστική περιγραφή

Σοκαριστικό περιστατικό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πρώην παίκτης του Nomads έπεσε από ταράτσα - Η συγκλονιστική περιγραφή

Από την ταράτσα του σπιτιού του έπεσε πρώην παίκτης από το ριάλιτι επιβίωσης του Nomads και η περιγραφή που έκανε για το ατύχημα, αλλά και για τις ημέρες μέσα αλλά και μετά από το νοσοκομείο είναι συγκλονιστική.

Ο ίδιος ήταν από τους πιο δυνατούς παίκτες μέσα στο παιχνίδι και είχε εντυπωσιάσει με τις ικανότητες του. Ωστόσο, όπως έκανε γνωστό πρόσφατα πέρασε μερικές πολύ δύσκολες στιγμές.

Αυτός είναι ο πρώην παίκτης του Nomads που έπεσε από ταράτσα

Ο λόγος για τον Λευτέρη Παρασκευά ο οποίος, περιέγραψε τα όσα έζησε με ανάρτησή που πραγματοποίησε στο λογαριασμό του στο Facebook. Αποκάλυψε πως έπεσε από την ταράτσα του σπιτιού όταν έκανε κάποιες εργασίες.

«Πριν ακριβώς από έναν μήνα είχα πτώση από την ταράτσα του σπιτιού ,στον κάτω όροφο, σχεδόν 4 μέτρα ύψος, από βιασύνη και έλλειψη σοβαρότητας κάνοντας εργασίες που όλοι τις θεωρούμε εύκολες και βαρετές. Αποτέλεσμα τις πτώσης, να δημιουργήσω κάταγμα στον Ο1 σπόνδυλο και να φοβηθώ μην μου αφήσει κανένα κουσούρι.

Nomads Λευτέρης πρώτη από ταράτσα

Οι πρώτες ημέρες πέρασαν ξάπλα σε ένα κρεβάτι προσπαθώντας να διαχειριστώ την κατάσταση που ζούσα. Ο Κωνσταντής και το κορίτσι μου η Ελισάβετ που κυοφορούσε την μικρή Μυρτώ στον ένατο μήνα ήταν δίπλα μου και βοηθούσαν σε όλα αυτά που χρειαζόμουν για να επανέλθω σύντομα στην δράση. Οι μέρες πέρασαν, εγώ σηκώθηκα και φορώντας κηδεμόνα τριών σημείων, επανήλθα γρήγορα στα οικογενειακά δρώμενα και στην δουλειά μου».

Ευτυχώς όλα πήγαν πολύ καλά και όπως ο ίδιος συνεχίζει στην ανάρτησή του η τύχη τού χαμογέλασε και πάλι καθώς:

«Επειδή όμως η ζωή είναι ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ όλα επανήλθαν στην κανονικότητα και η μικρή Μυρτώ γεννήθηκε φέρνοντας χαρά και αγάπη γύρω μας!!!Ακούγεται σαν παραμύθι αλλά για μένα είναι η πιο όμορφη πραγματική ιστορία που έχω ζήσει τα τελευταία χρόνια!!».

Να σημειώσουμε πως σε αυτή τη σπιταρόνα που θα δείτε εδώ μένει πρώην παίκτρια του Nomads και το Youweekly.gr έχει αποκλειστικό φωτορεπορτάζ. Η αλήθεια είναι πως είναι σαν μικρό παλατάκι αν και μόλις 70 τετραγωνικά αλλά ερωτευτήκαμε περισσότερο από όλα την κρεβατοκάμαρα.

TAGS