Κάτια Ζυγούλη: Το άγνωστο βίντεο με τον Ρουβά - Εκείνη με λευκά και εκείνος με πουκάμισο δεν σταμάτησαν να...

Σε μια από τις πιο όμορφες στιγμές του το ζευγάρι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κάτια Ζυγούλη: Το άγνωστο βίντεο με τον Ρουβά - Εκείνη με λευκά και εκείνος με πουκάμισο δεν σταμάτησαν να...

Η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς μετά από πολλά χρόνια κοινής πορείας, 3 γάμου και 4 παιδιά, παραμένουν πολύ ευτυχισμένοι. Μάλιστα, το άγνωστο βίντεο που δημοσίευσε το μοντέλο με την ίδια να είναι ντυμένη στα λευκά και εκείνον να φοράει πουκάμισο το αποδεικνύει.

Αφορμή για τη δημοσίευση αυτή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στάθηκε η επέτειος του γάμου τους η οποία ήταν χθες, Παρασκευή 3/7, μαζί και με τα γενέθλια της.

Αυτό είναι το άγνωστο βίντεο της Κάτιας Ζυγούλη και του Σάκη Ρουβά όπου δεν σταμάτησαν να χορεύουν

Η Κάτια Ζυγούλη θέλησε να του ευχηθεί και δημόσια, όταν μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα άγνωστο προς εμάς βίντεο, από μια πολύ όμορφη και διασκεδαστική στιγμή που είχαν.

Το μοντέλο και ο σύζυγός της, Σάκης Ρουβάς δεν σταμάτησαν να χορεύουν και συγκεκριμέν το τραγούδι «Macarena».

«Ας είναι η ζωή μας ένας χορός και τα βήματα τα βρίσκουμε! Χρόνια μας όμορφα και φωτεινά!», έγραψε η Κάτια Ζυγούλη στη λεζάντα της ανάρτησης της.

Να πούμε πως πριν από λίγες ημέρες η Κάτια Ζυγούλη βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό του The 2night show και μίλησε για την πρώτη φορά που έμεινε έγκυος από τον αγαπημένο της Σάκη Ρουβά. Δείτε εδώ τι είπε.

Τρελά ερωτευμένοι μετά από 3 χρόνια γάμου - Έτσι της ευχήθηκε ο Σάκης Ρουβάς

Μετά από 3 χρόνια γάμου, η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς είναι τρελά ερωτευμένοι και μια ανάρτηση που έκανε ο τραγουδιστής, το απέδειξε με τον πιο όμορφο τρόπο, ο οποίος θα σας κάνει να «λιώσετε».

Σαν σήμερα πριν από τρία χρόνια, την ημέρα των γενεθλίων της Κάτιας Ζυγούλη το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου, έχοντας στο πλευρό του τα παιδιά τους, τους συγγενείς και τους αγαπημένους τους φίλους.

Σήμερα, ο Σάκης Ρουβάς με αφορμή την επέτειο τους, θέλησε να ευχηθεί στη σύζυγό του και δημόσιο με μια πολύ τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μερικές κοινές τους φωτογραφίες από διάφορες στιγμές της ζωής τους και έγραψε στη λεζάντα:

«Από την πρώτη στιγμή που σε είδα, αισθάνθηκα μια πρωτοφανή έλξη, σα να συγχρονίστηκαν οι ενέργειές μας. Θα ‘μαι δίπλα σου όχι μια, αλλά πολλές ζωές για να περπατάω πλάι σου, να ανακαλύπτω πόσο βαθιά είναι η αγάπη μου για ‘σένα, να σχεδιάζουμε μαζί κάθε επόμενο βήμα μας. Χρόνια πολλά αγάπη μου και χρόνια μας πολλά! @katiazygouli».