Εξελίξεις με την Ιωάννα Μαλέσκου και τον ΣΚΑΙ

Έγινε γνωστό πριν από λίγο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εξελίξεις με την Ιωάννα Μαλέσκου και τον ΣΚΑΙ

Μέσα από την εκπομπή Έλα Χαμογέλα στο Opentv μεταφέρθηκαν στο τηλεοπτικό προσκήνιο όλες οι εξελίξεις που αφορούν τη συνεργασία της Ιωάννας Μαλέσκου, της Κρητικιάς Ελένης Μενεγάκη όπως πολλοί την αποκαλούν, και του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ.

Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ που μεταδόθηκε είναι πως ή σήμερα ή αύριο η Ιωάννα Μαλέσκου θα βρίσκεται στα στούντιο του σταθμού του Φαλήρου για να πέσουν οι υπογραφές με το project μέχρι στιγμής να... αγνοείτο.

Μάλιστα, κάτι που λίγοι παρατήρησαν ήταν πως στην τελευταία εκπομπή του Νίκου Μουτσινά - που έκανε συγκλονιστικά νούμερα - προβλήθηκε ένα - μάλλον - ετοιμασμένο από τον ΣΚΑΙ trailer παρουσίασης της Ιωάννας.

Ιωάννα Μαλέσκου: Οι «απαιτήσεις» της... Κρητικιάς Ελένης Μενεγάκη ακόμα δεν πήγε στον ΣΚΑΙ

Σύμφωνα με πληροφορίες του Youweekly.gr αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου δεν δέχεται να είναι δεύτερο βιολί σε εκπομπή και σε αυτό είναι κάθετη. Έτσι και κλείσει θα κλείσει για κεντρικιά και χωρίς καν συμπαρουσιαστές. Κατά δεύτερον θέλει μεσημεριανή ψυχαγωγική εκπομπή, αυτό είναι το στιλ της σε αυτό θέλει να πορευτεί κι άλλωστε σας έχω γράψει καιρό τώρα πως ο Λιάγκας γι’ αυτό τον λόγο τα έχει «βάλει» μαζί της - Δείτε εδώ όλο το ρεπορτάζ

Τέλος, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μου η Κρητικιά Ελένη Μενεγάκη έκανε νύξη για το καμαρίνι της να είναι... μονόκλινο! Ακόμα δεν τον είδαμε Γιάννη τον βγάλαμε...

Ιωάννα Μαλέσκου - αποκάλυψη: Δεν είναι από την Κρήτη! Η αλήθεια για την καταγωγή και την ηλικία της!

Ιωάννα Μαλέσκου τι θα κάνει στον ΣΚΑΙ εξελίξεις

Κρητικιά την ανεβάζουν Κρητικιά την κατεβάζουν αλλά... οι πληροφορίες που έχουμε εμείς λένε πως η Ιώαννα Μαλέσκου δεν είναι από την Κρήτη! Ποια η αλήθεια για την ηλικία και την καταγωγή της παρουσιάστριας που έρχεται στον ΣΚΑΙ(;) - δείτε εδώ ποιανού την θέση παίρνει - για να ταράξει τα νερά.

Η Ιωάννα Μαλέσκου που κατάγεται από την Πρέβεζα, σπούδασε Παιδαγωγικά στη Θεσσαλονίκη και εγκαταστάθηκε ως δασκάλα δημοτικού στο νησί της Κρήτης είναι 29 χρονών και το instagram profile της φτάνει τους 64.000 followers.

Οι πιο "καυτές" φωτογραφίες της Ιώαννας Μαλέσκου