Βίκυ Καγιά: Με το πιο αισθησιακό βίντεο αποκάλυψε την ηλικία της - Αυτός είναι ο αριθμός

Μας άφησε με το στόμα ανοιχτό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βίκυ Καγιά: Με το πιο αισθησιακό βίντεο αποκάλυψε την ηλικία της - Αυτός είναι ο αριθμός

Τα γενέθλια της έχει σήμερα η Βίκυ Καγιά και από νωρίς το πρωί δεν σταματάει να δέχεται τρυφερές ευχές από αγαπημένα της πρόσωπα και θαυμαστές της. Μάλιστα, με αφορμή την ημέρα δημοσίευσε ένα άκρως αισθησιακό βίντεο αποκαλύπτοντας έτσι την ηλικία της.

Η Βίκυ Καγιά, διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή της. Στην προσωπική της ζωή έχει "χτίσει" μια όμορφη οικογένεια με τον Ηλία Κρασσά. Ενώ, όσον αφορά τα επαγγελματικά της για 3η συνεχόμενη σεζόν θα βρίσκεται στο GNTM3 που κάνει πρεμιέρα από Σεπτέμβρη.

Αυτό είναι το αισθησιακό βίντεο της Βίκυς Καγιά που αποκάλυψε την ηλικία της

Σήμερα, η παρουσιάστρια - μοντέλο έχει τα γενέθλια της και θέλησε να μοιραστεί στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα αισθησιακό της βίντεο και στη λεζάντα της αποκάλυψε πως κλείνει τα 42.

Όσον αφορά τα επαγγελμνατικά της, όπως είπαμε από Σεπτέμβρη ξεκινάει το GNTM 3 και οι 4 κριτές είναι έτοιμοι να βρουν το επόμενο Next top model της Ελλάδας. Τα γυρίσματα ωστόσο, έχουν αρχίσει και η Βίκυ Καγιά δημοσίευσε στη φόρα την πρώτη της φωτογραφία από τα παρασκήνια με το νέο πρόσωπο της ομάδας της.

Η έκπληξη για τα γενέθλια της Βίκυς Καγιά

Χαρές έχει σήμερα η Βίκυ Καγιά, μιας και αποκάλυψε πως έχει αύριο τα γενέθλια της στους διαδικτυακούς της φίλους. Η παρουσιάστρια μάλιστα, δέχτηκε μια πολύ όμορφη έκπληξη στο πλατό του Shopping Star από τους συνεργάτες της.

Η παρουσιάστρια - μοντέλο έκανε ένα μίνι πάρτι ενδιάμεσα από τα νέα γυρίσματα του παιχνιδιού. Όλοι οι συνεργάτες της, φορώντας μάσκες λόγω των μέτρων, της τραγούδησαν το τραγούδι για τα γενέθλια της και το χαμόγελο της ήταν ζωγραφισμένο στα χείλη της.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Βίκυ Καγιά, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικά στιγμιότυπα.

Έκπληξη Βίκυ Καγια γενέθλια

Βίκυ Καγιά γενέθλια

Μια απίστευτη αποκάλυψη να σημειώσουμε πως έκανε πρώην συνεργάτης της Βίκυς Καγιά, για την ίδια. Τι είπε για το δερματικό πρόβλημα και τη μόλυνση;