J2us - Highlights ημιτελικού: Τα τεχνικά προβλήματα, το... μποξεράκι του Σαμαρά και τα 3 ζευγάρια του τελικού

Όσα είδαμε μια ανάσα πριν την ανάδειξη του νικητή

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
J2us - Highlights ημιτελικού: Τα τεχνικά προβλήματα, το... μποξεράκι του Σαμαρά και τα 3 ζευγάρια του τελικού

Χθες το βράδυ πραγματοποιήθηκε ο ημιτελικός του Just the 2 of us και όπως ήταν επόμενο είχαμε απίστευτες στιγμές γέλιου, ανατροπές, αλλά και μικρές... εντάσεις. Δείτε όλα τα highlights πριν τον μεγάλο τελικό του show με το... μποξεράκι του Σαμαρά, τα τεχνικά προβλήματα και τα 3 ζευγάρια που πέρασαν στην επόμενη φάση.

J2us ημιτελικος Χατζηβασιλείου - Καραφώτης

Το παράπονο της Βανδή στη Χατζηβασιλείου και η απάντηση της

Αφορμή για την μικρή ένταση ανάμεσα στη Δέσποινα Βανδή και τη Βίκυ Χατζηβασιλείου στάθηκαν κάποια σχόλια της κριτή στο εισαγωγικό βίντεο πριν την εμφάνισή τους με τον Κώστα Καραφώτη.

«Θέλω να σου εκφράσω το παράπονό μου. Αισθάνομαι ότι πάντα θέλεις να έχεις έναν αντίλογο σε ό,τι και αν λέμε», είπε η Δέσποινα Βανδή . Τότε η Βίκυ Χατζηβασιλείου τής απάντησε ότι προφανώς πρέπει να υπάρχει αντίλογος καθώς έχει και εκείνη την άποψή της, όμως επεσήμανε πως περνάει πολύ καλά με τον Κώστα Καραφώτη και το διασκεδάζουν ιδιαίτερα.

Το... μποξεράκι του Τρύφωνα Σαμαρά on stage

Ο Τρύφωνας Σαμαράς μας είχε μια μικρή έκπληξη χθες. Το ζευγάρι ερμήνευσε το τραγούδι «Ο τέλειος άνδρας» με τον hairstylist να είναι ντυμένο κομψά με σμόκιν. Ωστόσο, πέταξε το παντελόνι του και όλοι έμειναν κάγκελο.

Τα γέλια φυσικά πήραν και έδωσαν στον αέρα του show. Να σημειώσουμε πως ερχεται για δεύτερη χρονιά στο OPENtv το J2US και αυτό είναι το πρόσωπο έκπληξη που θα συμμετάσχει

Η έκπληξη του Ετεοκλή στη Χατζίδου

Ο Ετεοκλής Παύλου με το που τελείωσε η εμφάνισή τους με την Ελένη Χατζίδου για το διαγωνιστικό κομμάτι της έκανε έκπληξη μία τεράστια ανθοδέσμη. Η τραγουδίστρια είχε τα γενέθλιά της πριν από λίγες ημέρες και ήθελε να της κάνει ένα όμορφο δώρο on air.

Η τραγουδίστρια δεν γνώριζε τίποτα και φυσικά συγκινήθηκε από την τόσο ρομαντική κίνηση του συζύγου της. Όπως ήταν επόμενο, τα καυτά φιλιά έδωσαν και πήραν ανάμεσα στο ζευγάρι.

Αυτά είναι τα 3 ζευγάρια που πέρασαν στον τελικό του J2us

Έρρικα Πρεζεράκου και Άρης Μακρής, Τάσος Ξιαρχός και Κόνι Μεταξά, Τρύφωνας Σαμαράς και Χαρά Βέρρα, Βίκυ Χατζηβασιλείου και Κώστας Καραφώτης, Ετεοκλής Παύλου και Ελένη Χατζίδου ερμήνευσαν από δύο τραγούδια, με στόχο να κερδίσουν υψηλή βαθμολογία και να διεκδικήσουν μια θέση στον τελικό.

Ωστόσο, μετά από την ανακοίνωση, τελικά τα δύο ζευγάρια που αποχώρησαν στον ημιτελικό του J2US ήταν η Έρρικα Πρεζεράκου με τον Άρη Μακρή και η Ελένη Χατζίδου με τον Ετεοκλή Παύλου.

Στον μεγάλο τελικό λοιπόν του J2US πέρασαν η Κόνι Μεταξά με τον Τάσο Ξιαρχό, ο Κώστας Καραφώτης με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου και η Χαρά Βέρρα με τον Τρύφωνα Σαμαρά.