Νάντια Μπουλέ: Επιστρέφει σε αγαπημένο κανάλι με ρόλο.... έκπληξη

Σε κάτι τέτοιο δεν την έχουμε ξαναδεί

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Νάντια Μπουλέ: Επιστρέφει σε αγαπημένο κανάλι με ρόλο.... έκπληξη

Με έναν ρόλο έκπληξη επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση η Νάντια Μπουλέ. Η παρουσιάστρια - ηθοποιός όπως φαίνεται για πρώτη φορά θα δοκιμαστεί σε κάτι τέτοιο.

Με αυτό το ρόλο επιστρέφει η Νάντια Μπουλέ σε αγαπημένο κανάλι

Συγκεκριμένα, όπως έχει γίνει γνωστό, η Νάντια Μπουλέ η οποία έχει αφιερωθεί στο μουσικό θέατρο θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια νέα δραματική σειρά που έρχεται στον ALPHA από τη νέα σεζόν.

Πρόκειται για ένα νέο δραματικό σίριαλ που θα προβάλλεται Δευτέρα - Τρίτη με κεντρικό πρόσωπο να είναι η Φιλαρέτη Κομνηνού. Μάλιστα, θα βρίσκεται στη θέση της σειράς «Έρωτας Μετά» που ολοκληρώθηκε.

Η Νάντια Μπουλέ όπως γράφεται θα υποδυθεί τη γυναίκα ενός από τους τρεις γιους της Φιλαρέτης Κομνηνού. Ο ένας θα είναι ο Πάνος Βλάχος, ο άλλος ο Γιώργος Χρυσοστόμου και ένας ακόμη δεν έχει γίνει γνωστός. Ωστόσο εμείς έχουμε το όνομα του. Δείτε το αποκλειστικά εδώ.

Λίγα λόγια για την Νάντια Μπουλέ

Η Νάντια γεννήθηκε την 1η Οκτωβρίου του 1984 στην Αθήνα όπου και μεγάλωσε. Σπούδασε Επικοινωνία και ΜΜΕ στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Για πρώτη φορά ήρθε σε επαφή με την τηλεόραση στα 11 της χρόνια, συμμετέχοντας στην εκπομπή "Bravissimo" με τη Ρούλα Κορομηλά.

Τελειώνοντας το σχολείο, μπήκε δυναμικά στην ομάδα του Mad Tv αναλαμβάνοντας την παρουσίαση της εκπομπής "Live at 8". Το επόμενο τηλεοπτικό βήμα της έγινε μέσα από τη συχνότητα του Alter και την εκπομπή "LifeStyle", μέχρι την "μετακόμισή της στο Mega (2008-2009) και την εκπομπή "Όμορφος Κόσμος Το Πρωί". Για περισσότερα από έξι χρόνια μας κράτησε συντροφιά μέσα από τη ραδιοφωνική συχνότητα του V FM.

Το φθινόπωρο του 2010 εντάσσεται στο δυναμικό του ΑΝΤ1 και αναλαμβάνει την παρουσίαση του "Τοp Chef". Ακολουθούν οι εκπομπές Elatte και Black Out που φέρουν την υπογραφή της ενώ αργότερα τη βλέπουμε και σε ρόλο χορεύτριας στο Dancing with The Stars 2.

Ιδιαίτερα καλλίφωνη η Νάντια Μπουλέ, έχει συνεργαστεί με σπουδαίους ερμηνευτές της μουσικής σκηνής ενώ το 2013 συμμετείχε και στο μιούζικαλ Fame. Μεταξύ άλλων,, ακολούθησαν και η παιδική παράσταση Ο Μάγος του Οζ και το 2016 το μιούζικαλ Sweet Charity.